Vodite računa o sebi uz GYM FIT krostrenažer KP-281

Vodite računa o sebi uz GYM FIT krostrenažer KP-281

2683
0
PODELI

Svi znaju koliko je redovna fizička aktivnost važna za zdravlje i lep izgled. Održite svoje zdravlje i izgled na najvišem nivou uz GYM FIT krostrenažer KP-281.

Trčanje je jedan od najboljih vidova rekreacije, s obzirom na to da ima pozitivan uticaj na celokupno stanje organizma. Pomaže Vam da poboljšate  kvalitet sna, doprinosi jačanju imuniteta, kao i boljoj koncentraciji. Pozitivno utiče na psihu, jer podstiče lučenje hormona sreće. Sa druge strane, vožnja bicikla odlična je za jačenje mišića donjeg dela tela i sticanje kondicije.

Sa GYM FIT krostrenažerom, dobijate trening koji obuhvata oba vida rekreacije. On objedinjuje vežbe svojstvene vežbama na sobnom biciklu i traci za trčanje u jednu vežbu, uz dodatno aktiviranje mišića ruku. Kretanje na ovom trenažeru je elipsoidno, pa u skladu sa tim ne opterećuje zglobove, kukove i kičmu.

Gym Fit KP-281 02

Opcija podešavanja 8 nivoa opterećenja, pruža Vam mogućnost da sami odaberete intenzitet treninga. Zahvaljujući računaru koji poseduje, imaćete uvid u vreme, brzinu, radaljinu, puls, kao i broj potrošenih kalorija. Maksimalna nosivost ovog trenažera iznosi 100 kg.

Ukoliko su Vaš cilj dobar izgled i zavidno zdravstveno stanje organizma, GYM FIT krostrenažer je pravi izbor za Vas.

Gym Fit KM-281 krostrenažer možete odmah poručiti putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 106 WinWin prodavnica širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR