Telefoni vredni svake pažnje, Vivax Point X2 i Meizu 15 Lite.

Telefoni vredni svake pažnje, Vivax Point X2 i Meizu 15 Lite.

1088
0
PODELI

Proleće je stiglo, a sa njim i sasvim novo raspoloženje. Upravo ono vas može inspirisati da se odlučite za novi smart telefon. Ukoliko ste neodlučni, predstavljamo vam Vivax Point X2 i Meizu 15 Lite.

Jedan od novijih modela u WinWin ponudi jeste Vivax Point X2. Kreiran je tako da odmah privuče vašu pažnju. Što se tiče performansi, krasi ga procesor sa četiri jezgra, kao i 3GB RAM-a. Takođe, poseduje internu memoriju od 16GB, ali nju možete nadograditi do 128GB. Vivax Point X2 pružiće istovremeni rad više aplikacija. Za sve ljubitelje fotografija, zadužene su kamere od 8Mpix i 13Mpix.

U svojim omiljenim sadržajima uživaćete na ekranu od 5.47“, a pouzdano će vas ispratiti u svakom poslovnom zadatku budući da poseduje Dual SIM. Ukoliko razmišljate o kapacitetu baterije, kod Vivax Point X2 ona iznosi 4000 mAh. Možda će vam najteže biti da se odlučite za boju, jer je dostupan u crnoj i zlatnoj boji.

Vreme je za Meizu 15 Lite. Elegantan dizajn i fenomenalna ekran od čak 5.46“ impresioniraju na prvi pogled. Međutim, tu su i sjajne karakteristike, počev od osmojezgarnog Qualcomm Snapdragon 626, 4GB RAM-a, ali i 32GB interne memorije.

Proleće je vreme kada svi želimo da zabeležimo divne pejzaže, a upravo zadnja Sony IMX362 kamera od 12Mpix omogućava stvaranja besprekornih fotografija. Dok uz prednju kameru od 20Mpix svaki selfie može biti samo odličan i ništa manje od toga. I na kraju, zasnovan je na Android 7.1.2 operativnom sistemu.

Uživajte i ovog proleća uz izuzetne telefone, pristupite omiljenim sadržajima na najbolji mogući način i neka sve prolećne avanture budu trajno sačuvane u vidu kvalitetnih fotografija. Vivax Point X2 i Meizu 15 lite nisu namenjeni samo za zabavu, već ću prepoznati kao odani poslovni asistenti.

Izaberite model u skladu sa svojim potrebama, a WinWin vam izlazi u susret kroz odlične uslove u saradnji sa mts-om.

Meizu 15 Lite može biti vaš za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Omorika 1, a Vivax Point X2 za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Morava 2.

Kompletnu ponudu smart telefona uz mts tarifne pakete možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR