Više kapaciteta i brzine sa HyperX FURY DDR4 memorijom!

Više kapaciteta i brzine sa HyperX FURY DDR4 memorijom!

675
0
PODELI

Primenite svoj stil – oslobodite FURY!

U svetu prepunom informacija, neophodno je da sve pamtite, skladištite i ubrzavate, na samo vama poznat način! Ono što vam treba mora biti brzo dostupno i potpuno na raspolaganju, u svakom trenutku. Postoji samo jedno rešenje za tu situaciju: dobra brzina i velika memorija. Zato, primenite svoje načine funkcionisanja, uz HyperX FURY, koji vam WinWin preporučuje. Tamo gde će se HyperX FURY DDR4 istaći je njegov overclocking potencijal. Bez obzira želite li overklokovati na više MHz ili nižu latenciju, HyperX Fury DDR4 spremno će vam pružiti sve što želite. Čak i estetski, ovo je atraktivna opcija koja će se lepo uklopiti sa različitim šemama i bojama sistema.

Kingston ima dugu tradiciju proizvodnje memorijskih proizvoda za PC, tako da ne čudi što su svi pohrlili za najnovijom DDR4 platformom. Trenutna HyperX DDR4 ponuda uključuje i liniju Fury, koja je usmerena na entuzijaste, korisnike PC-ja. HyperX Fury DDR4 setovi su raspona brzina od 2133 MHz do 3466 MHz i imaju 4,8 ili 16 GB kapaciteta, u single pack varijantama do maksimalnih 64GB u paketu od 4x16GB . Bićete impresionirani njegovim performansama i mogućnostima overklokovanja.

Postoji nekoliko stvari koje se odmah ističu kada pogledate opise i specifikacije. Prvo: izuzetno nizak radni napon od 1,2 V ili 1,35V. Drugo: ovaj komplet ima impresivan set tajminga  15-15-15 i nudi potpunu podršku za Intelov XMP 2.0. Treće: zgodna stvar kod ovog kompleta je Plug-N-Play funkcija za kapacitete od 2400 i 2466 MHz, što znači da će se kit automatski prilagoditi svojim nominalnim brzinama i tajminzima, čim ga instalirate. Većina ostalih setova, kod prvog dizanja zahteva interakciju korisnika, tako da mora ispravno da postavi brzinu memorije. Ovo može biti velika stvar za početnike, koji ne razumeju zašto njihova memorija ne postiže brzinu pri prvom pokretanju.

HyperX FURY DDR4 automatski se preko XMP opcije overclockuje na najveću frekvenciju, do 3466MHz, pa je PC odmah spreman za igranje, uređivanje videa i zahtevne programe. Kompatibilan je sa najnovijim Intelovim i AMD procesorima. HyperX FURY DDR4 ostaje hladan i ne pregreva se, zahvaljujući svom elegantnom niskoprofilnom hladnjaku . FURY DDR4 je bezbrižna, isplativa nadogradnja, 100% testirana i podržana doživotnom garancijom.

HyperX memorija pokrenuće se u većini DDR4 sistema do brzine koju dopušta proizvođačev sistemski BIOS.

HyperX FURY DDR4 može podneti i najtežu bitku. Automatski prepoznaje svoju host platformu i overlokuje se na najveću dozvoljenu frekvenciju. Za postizanje većih brzina ne morate menjati napon, što znači da ima više snage za drugi hardver u sistemu, te je i ispitivanje stabilnosti pri zadatoj brzini i vremenu, pokazalo  odlične rezultate. HyperX FURY DDR4 je savršen izbor za izgradnju sistema ili njegovo unapređenje. On pruža visoke performanse i predstavlja zaista isplativu nadogradnju.

Sve u svemu, dobro dizajniran i dobrog izgleda! Tu je da maksimizira performanse memorijskih modula, dostižući brzinu do 3466MHz i da vas učini potpuno slobodnim!

Memoriju HyperX FURY DDR4 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili je kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR