Virtuix Omni, pokretna traka za trčanje sa podrškom za virtuelnu realnost stiže...

Virtuix Omni, pokretna traka za trčanje sa podrškom za virtuelnu realnost stiže u julu

1165
2
PODELI
Virtuix Omni

Virtuix Omni, pokretna traka za trčanje sa podrškom za virtuelnu realnost, koja je kompatibilna sa Oculus Rift VR headsetom, će početi da se isporučuje u julu.

Virtuix Omni  traka za trčanje ima kružni pojas koji se vezuje oko struka igrača,a uz nju će dolaziti i specijalne cipele prilagođene podlozi uređaja.

Ovo je projekat koji je sredstva skupio putem Kickstartera, a u julu će isporuke uređaja početi za one koji su dali donacije, dok će mušterije koji urade regularni pre-order, svoj Virtuix Omni  dobiti u septembru.

Kada se Kickstarter kampanja za Virtuix Omni  završila u julu prošle godine, uspeli su da prikupe preko milion dolara u donacijama i time znatno nadmašili zacrtani cilj od $150.000.

Virtuix Omni

Kompanija Virtuix tvrdi da će Omni biti spreman za upotrebu odmah u startu sa bilo kojom igrom ili aplikacijom koja ima podršku za tastaturu.

Virtuix Omni  košta $499 plus troškovi  isporuke.

Najbolje ovu pokrenu traku za trčanje sa podrškom za virtuelnu realnost i igre predstavlja sledeći promo video:

Izgleda da je došlo vreme da smršamo igrajući video igre 🙂

Šta vi mislite?

Izvor: CVG

2 KOMENTARA

  1. Poštovani Milane,
    Po prvim informacijama, cena ovog uređaja će biti 499$ + troškovi dostave, ali to je cena u SAD. Mi trenutno nemamo informacija da li ćemo, kada i po kojoj ceni imati ovaj uređaj. Sve najbolje.

POSTAVI ODGOVOR