Vinski podrum i uvek sveže namirnice, uz Beko frižidere sa četvoro vrata!

Vinski podrum i uvek sveže namirnice, uz Beko frižidere sa četvoro vrata!

3522
0
PODELI

Ukoliko Vam je potrebno još prostora za čuvanje namirnica, a pritom Vam je bitno da one ostanu sveže, onda su Beko frižideri sa četvoro vrata Vaš pravi izbor.

Beko frižideri sa četvoro vrata su modernog dizajna i nude mnoge napredne pametne tehnologije, zbog kojih će svakako postati Vaši idealni saveznici u čuvanju hrane. Međutim, ono što izdvaja ove modele od ostalih Beko frižidera jesu ekskluzivne karakteristike.

1

Dozvolite da Vam predstavimo GN 1416 220 CX, model sa specijalnim odeljkom za čuvanje i hlađenje vina. Ako ste ljubitelj vina, ovaj frižider ćete obožavati! Naime, specijalna komora može da smesti do 28 flaša vina, kojima obezbeđuje idealne uslove do trenutka kada Vi odlučite da ih konzumirate.

3

Naime, temperatura u odeljku je podesiva i ide od 5°C do 20°C, za idealno čuvanje različitih sorti vina. U ovu specijalnu komoru, koju u Beku zovu „vinski podrum“, bez straha smestite bocu svog omiljenog kabernea, jer možete biti sigurni da će biti zaštićeno iza anti UV stakla, koje čuva aromu i ukus. Sjajno, zar ne?

2

Više o navedenim rešenjima i tehnologijama, kao i ponudu Beko frižidera sa četvoro vrata, možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR