ViewSonic – Vidi razliku.

ViewSonic – Vidi razliku.

587
0
PODELI

ViewSonic već više od 30 godina važi za vodećeg globalnog provajdera kada su u pitanju vizuelna rešenja. Sve kreće iz Kalifornije 1987. godine sa ciljem da se korisnicima omogući da “vide razliku”. Pre svega, reč je o monitorima VG serije koji svojim novim dizajnom, unapređenom ergonomijom, eco-friendly pakovanjem i tehnologijom koja unapređuje produktivnost pruža neverovatno korisničko iskustvo. Monitori koji su totalno osvežili ViewSonic portfolio i koje u narednom periodu možete očekivati u WinWin-u jesu VG2455, VG2755, VG2755-2K i VP2458. To su USB-C monitori, koje se proizvode u dve velicine, 24” I 27”, u u FHD i QHD rezoluciji.

Sa unapređenom funkcijom povezivanja i naprednom ergonomijom, svi monitori VP i VG serije su dizajnirani tako, da pruže produktivnost. Idelani su za upotrebu u kompanijama, državnom sektoru, ali i za post produkciju u medijima. Odlični su u programiranju, finansijskom sektoru i inženjerstvu. Ovi monitori su pravi izbor, svuda gde je potreban multitasking i uredna radna površina. Monitori VG55 serije, imaju veoma organizovano i praktično postolje, kao i prateće kablove, što doprinosi da radno mesto bude uredno. Novi, napredni ergonomski monitori se isporučuju u ekološkoj, biorazgradivoj papirnoj ambalaži koja može da se reciklira. Time dvostruko utiče, na očuvanje prirode i na smanjenje troškova proizvodnje ambalaže.

Kada je reč o projektorima, ViewSonic uvodi na tržište novu X seriju, pametnog kućnog projektora X-10 4K i X1000-4K. Kroz niz pametnih funkcija, uključujući Amazon, Google Asssistant i Alexa (glasovna kontrola) X serije, sada su dostupni LED projektori sa DLP 4K Ultra HD čipom i sa XPR tehnologijom. Futuristički stilizovani proizvodi, zajedno sa Harmon zvučnicima, projektori X-serije mogu pružiti do 30000 sati rada, što korisniku pruža mogućnost da lako ,,surfuje,, kroz TV programe, filmove i druge medije, kao i da koristi popularne kanale kao sto su Netflix i YouTube. Ugrađeni operativni system (OS) takođe pruža mogućnost pristupa popularnim aplikacijama kroz Andoid Aptoide store.

Kod projektora ViewSonic X10-4K prisutna je kombinacija fenomenalne 4K rezolucije sa pametnom opcijom striminga, kao i prenosiv dizajn što pruža iskustvo slike velikih dimenzija, u bilo kom okruženju. Sa 2400 LED lumen jačinom osvetljenja i sa Wi-Fi konekcijom, X10-4K dozvoljava korisnicima da prate željeni sadržaj u kvalitetnoj, živoj i oštroj slici. ViewSonicX1000-4K je kratko projektujući proizvod, koji omogućava korisnicima da postave projektor vrlo blizu projektnog platna ili zida, a da pri tom i dalje pruža 4K sliku, do 100” razdaljine. Sa 2400 LED lumen jačinom osvetljenja, automatskim fokusom i ugrađenim Harmon Kardon zvučnim sistemom, X1000-4K pruža impresivno bioskopsko iskustvo gledanja.

Do pristizanja novih monitora, uživajte u modelima koji vam odmah mogu biti dostupni jer u WinWin-u možete pronaći najbolje modele iz klase gejminga i 2K monitora. Najpre, to je ViewSonic XG2401, dizajniran za ozbiljne gejmere kojima je nezaboravno gejmersko iskustvo uz Full HD rezoluciju i ultra brzo vreme odziva od samo 1ms na dohvat ruke. Zaboravite na podrhtavanje slike uz AMD FreeSync tehnologiju i bez smetnji uživajte u svakoj misiji. Monitor poseduje 2 HDMI, USB i Display Port ulaz, tako da je povezivanje sa ostalim uređajima olakšano. Možete ga okačiti na zid, podešavati po visini, rotirati za 90 stepeni i tako ga prilagoditi svojim potrebama. Uz zvučnike ukupne snage 4W igranje omiljenih igrica pretvoriće se u nezaboravnu avanturu.

Sa druge strane tu je ViewSonic VX3276-2K koji predstavlja savršen spoj stila i performansi. Poseduje 32″ IPS panel i 2K (2560 x 1440) rezoluciju. Svojim elegantnim dizajnom ultra tankog panela i metalik postoljem uklopiće se u svaki prostor vašeg doma ili office-a.  Poseduje SuperClear IPS tehnologiju i bogatu 10-bitnu boju za proizvodnju širokog spektra živih boja sa širokim uglovima gledanja. Vaše oči biće zaštićene uz Flicker Free tehnologiju.

Doživi nezaboravno iskustvo uz ViewSonic.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR