Vertu remek delo – Signature Zirconium od 20 000 USD

Vertu remek delo – Signature Zirconium od 20 000 USD

1848
16
PODELI

Ručno napravljen u Engleskoj od najfinijih materijala, ovaj Vertu je prvi smartfon u svetu koji upotrebljava cirkoniji. Kućišta od cirkonija čini telefon skoro pa neuništivim, snažniji je od titanijuma, ali i lakši. Ekran je napravljen od safira samatiranim finišom od antracita, koji se inače radi više od dve nedelje, na temperaturi od 2000 stepeni, čineći grebanje stakla nemogućom misijom.

luksuz hi tech vertu gadgeti (3) luksuz hi tech vertu gadgeti (5) luksuz hi tech vertu gadgeti (2)

Pregrada za sim karticu gravirana je Vertu šablonom, kako izgleda kao mali komad nakita, a telefon dolazi sa antracitnom kožnom ili mat gumiranom aligator futrolom, sa matiranim PDV logoom Vertu, od nerđajućeg čelika.

Svaki telefon će praviti jedan majstor, te će telefon nositi njegov potpis. Cena ovog remek dela e 20 100 USD.

16 KOMENTARA

  1. Cena ovog remek dela je 20 100 USD. za tu cenu mora da pravi Bakin kolac, ide po burek, da curi euro Premium iz njega 15 l. u minutu, da zimi greje a leti hladi, da me nosi do kuce i drzi glavu usput kad se usikam! Mislim da je to fer?!

  2. Cena ovog remek dela je 20 100 USD. za tu cenu mora da pravi Bakin kolac, ide po burek, da curi euro Premium iz njega 15 l. u minutu, da zimi greje a leti hladi, da me nosi do kuce i drzi glavu usput kad se usikam! Mislim da je to fer?!

  3. Cena ovog remek dela je 20 100 USD. za tu cenu mora da pravi Bakin kolac, ide po burek, da curi euro Premium iz njega 15 l. u minutu, da zimi greje a leti hladi, da me nosi do kuce i drzi glavu usput kad se usikam! Mislim da je to fer?!

  4. Cena ovog remek dela je 20 100 USD. za tu cenu mora da pravi Bakin kolac, ide po burek, da curi euro Premium iz njega 15 l. u minutu, da zimi greje a leti hladi, da me nosi do kuce i drzi glavu usput kad se usikam! Mislim da je to fer?!

  5. Cena ovog remek dela je 20 100 USD. za tu cenu mora da pravi Bakin kolac, ide po burek, da curi euro Premium iz njega 15 l. u minutu, da zimi greje a leti hladi, da me nosi do kuce i drzi glavu usput kad se usikam! Mislim da je to fer?!

POSTAVI ODGOVOR