Vertu Aster, luksuz i odlične specifikacije

Vertu Aster, luksuz i odlične specifikacije

922
0
PODELI

Kompanija Vertu poznata je po svojim luksuznim pametnim telefonima, ali specifikacijama je zaostajala za aktuelnim modelima drugih kompanija. Sada je kompanija odlučila da ponudi model koji spaja odlične specifikacije i luksuznu izradu – Vertu Aster.

Breaker

Novi pametni telefon opremljen je ekranom od 4.7 inča 1080p rezolucije, Snapdragon 800 procesorom na taktu od 2.3GHz, 2GB RAM memorije, kamerom od 13Mpix na zadnjoj strani i 64GB interne memorije. Biće prisutna i podrška za LTE, kao i NFC, dok će telefon pokretati Android 4.4.2 sa Vertu korisničkim interfejsom.

Vertu Aster 01

 

Ali to nije sve, jer su u izradi Vertu Aster upotrebljeni premium materijali, uključujući leguru titanijuma i prirodnu kožu. Telefon će biti dostupan u raznim bojama, uključujući crnu, plavu, crvenu, braon, narandžastu i pink.

Iako cena još uvek nije poznata, svi prethodni modeli ove kompanije imali su cenu višu od 10.000 dolara, tako da ni Aster neće biti izuzetak. Po ovoj ceni, kompanija nudi i 24/7 pristup privatnom klubu, ali i ekskluzivnim kulturnim događajima.

Vertu Aster 02

Vertu Aster je prošao sva testiranja i sertifikaciju, tako da se uskoro može očekivati u prodaji.

Šta kažete za Vertu Aster? Da li vam se dopada dizajn? A cena?

 

 

Izvor: Android Authority

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR