Veran partner za sve Vaše radove, čekić bušilica Einhell TE-DH 1027

Veran partner za sve Vaše radove, čekić bušilica Einhell TE-DH 1027

2713
0
PODELI

Kompanija Einhell, sa sedištem u Nemačkoj, ima preko 50 godina dugu tradiciju. Kompetentan je partner na tržištu ručnih električnih alata, stacionarnih alata i mašina, ali i baštenskog alata i programa za vodu. Ova kompanije posluje u više od 40 zemalja sveta, a na tržištu Srbije prisutna je već 15 godina. Danas je fokus ove kompanije na razvoju inovativnih proizvoda, koji impresioniraju izvanrednim odnosom cena i performansi. Iz kompanije Einhell, predstavljamo Vam čekić bušilicu TE-DH 1027.

Einhell TE-DH 1027 je neizostavan pomoćnik u poslovima bušenja u Vašoj kući ili dvorištu. Zahvaljujući svojoj konstrukciji, neće Vas izneveriti prilikom teških i dugotrajnih radova.

Motor čija snaga iznosi čak 1500 W, omogućava snagu udarca od 32 J. Zahvaljujući dizajnu drške i soft grip ulošcima, vibracije su znatno ublažene. Poseduje ugrađeno automatsko zaustavljanje četkica radi sprečavanja kvarova, pa možete biti sigurni da će Vam dugo služiti.

Einhell TE-DH 1027 02

Poseduje SDS Max prihvat, kao i izuzetno dugačak gumirani kabl. Siže uz garanciju od čak 2 godine.

Ukoliko želite odanog partnera prilikom izvođenja radova, izaberite Einhell TE-DH 1027.

Einhell TE-DH 1027 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je možete kupiti u preko 106 WinWin prodavnica širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR