Ventilatori kao praktično rešenje za vrele dane.

Ventilatori kao praktično rešenje za vrele dane.

1189
0
PODELI

Ukoliko ne preferirate klima uređaje, vreme je da izaberete jedan od ventilatora kako biste letnje vrućine lakše prebrodili. Predstavljamo Vam Tristar ventilatore.

Pored dokazanog kvaliteta, odlikuje ih i i moderan dizajn, tako da će se bez sumnje prilagoditi svakom prostoru. Stoni Tristar VE-5973 prečnika 30cm poseduje snagu od 35W. Takođe, i 3 brzine, tako da jačinu možete prilagoditi po svojoj meri. Ovaj metalni ventilator poseduje ugao nagiba od 25 °, a dolazi uz garanciju od 25 meseci.

Stone Tristar VE ventilatore možete pronaći u crvenoj, žutoj, zelenoj, crnoj, beloj boji – pravi izbor kako za Vaš privatni ili poslovni prostor. Snaga od 20W, 2 brzine i garanciju od 25 meseci, nećete pogrešiti ukoliko se opredelite upravo za neki od ovih modela.

Na kraju, podni Tristar VE-5951 prečnka 40cm i snagom od 50W, predstavlja odličan ventilator u ovoj kategoriji. Takođe poseduje 3 brzine, kako biste jačinu prilagodili po svojoj meri. To nije sve, visinu možete podešavati od 85-128 cm, dok kao i prethodni modeli i on dolazi uz garanciju od 25 meseci.

Lakše prebrodite paklene vrućine uz Tristar ventilatore.

Tristar ventilatore možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ih kupiti u preko 115 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR