Veliki izbor Noirot radijatora za ogrev vašeg doma!

Veliki izbor Noirot radijatora za ogrev vašeg doma!

7453
0
PODELI

Ukoliko ste se odlučili da posao grejanja kuće ili vašeg stana poverite francuskim radijatorima, ali niste sigurni kom modelu, pročitajte tekst u nastavku koji će vam sigurno pomoći da izvršite pravi odabir u zavisnosti od vaših potreba.

Panelni radijatori idealni su za dobro izolovane stanove. Noirot modele odlikuje moderan dizajn i male dimenzije, a vaš stan biće brzo zagrejan. Jedni su od najprodavanijih radijatora u svetu! Potrošnja je smanjena za čak 65% u odnosu na ostale radijatore! Precizni su i nečujni. Dizajnirani, razvijeni i proizvedeni u Francuskoj. Svi modeli dolaze uz garanciju od 10 godina.

Radna temperatura se postiže za samo 75 sekundi. Dodatni benefit ovih radijatora jeste da ne isušuju vazduh. Otporni su na promene u napajanju, čak i kada dođe do prekida u napajanju. Svi Noirot modeli imaju I524 zaštitu od prskanja vodom i mogu se koristiti i u vlažnim prostorijama. U našoj ponudi pronaćićete 10-ak modela, a mi ćemo vam predstaviti tri modela za različite veličine grejnih prostorija.

1.Panelni radijator NOIROT SPOT E II 1500W sa digitalnim termostatom

Montira se na zid pomoću nosača. Poseduje kabl sa desne strane, dužine 1.3m. Može da zagreje prostoriju do 19m2. Ima čeličnu karoseriju premazanu epoksidnim polimerizovanim poliesterom i konvektor od 1500W. Upravljanje je vrlo elegantno. Ovi konvektori imaju elektronski digitalni termostat ASIC® koji održava temperaturu uz preciznost od 0,1°C. Upravo ova preciznost omogućava bitnu uštedu energije do čak 65%. Dimenzije (ŠxVxD): 58x44x10,2cm. Masa: 4.7kg.

NOIROT SPOT E II

Model NOIROT SPOT E II 1500W možete poručiti putem sledećeg linka.

2.Panelni radijator NOIROT SPOT E II 2000W sa digitalnim termostatom

Montira se takođe na zid pomoću nosača. Poseduje kabl sa desne strane, dužine 1.3m. Može da zagreje prostoriju do 26m2. Ima čeličnu karoseriju premazanu epoksidnim polimerizovanim poliesterom i konvektor od 2000W. Upravljanje je vrlo elegantno. Ovi konvektori imaju elektronski digitalni termostat ASIC® koji održava temperaturu uz preciznost od 0,1°C. Upravo ova preciznost omogućava bitnu uštedu energije do čak 65%. Dimenzije (ŠxVxD): 74x44x10,2cm. Masa: 5.9kg.

NOIROT SPOT E II

Model NOIROT SPOT E II 2000W možete poručiti putem sledećeg linka.

3.Panelni radijator NOIROT SPOT E II 2500W sa digitalnim termostatom

Montira se takođe na zid pomoću nosača. Poseduje kabl sa desne strane, dužine 1.3m. Može da zagreje prostoriju do 32m2. Ima čeličnu karoseriju premazanu epoksidnim polimerizovanim poliesterom i konvektor od 2500W. Upravljanje je vrlo elegantno. Ovi konvektori imaju elektronski digitalni termostat ASIC® koji održava temperaturu uz preciznost od 0,1°C. Upravo ova preciznost omogućava bitnu uštedu energije do čak 65%. Dimenzije (ŠxVxD): 90x44x10,2cm. Masa: 7.5kg.

NOIROT SPOT E II

Model NOIROT SPOT E II 2500W možete poručiti putem sledećeg linka.

4.NOIROT nogice sa točkićima za SPOT radijatore

Idealna alternativa za prostorije koje nemaju pogodno mesto na zidu za postavljanje radijatora predstavljaju nogice sa točkićima. Sa točkićima je lakše premeštanje, tako da radijator može da služi za dogrevanje više soba.

NOIROT nogice sa točkićima

Nogice sa točkićima možete dodatno poručiti putem sledećeg linka.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR