Velika uskršnja akcija.

Velika uskršnja akcija.

1130
0
PODELI

Veseli Uskrs u domu, sa porodicom punom ljubavi, koja slavi život i dalje je divan događaj svake godine.

WinWin vam želi Srećan Uskrs, uz fantastičnu ponudu, sa popustom do 60%!

Unesite u vaš dom novu belu tehniku, male kućne aparate ili alate koji su vam potrebni. Ako ste moderni i savremeno orjentisani, dobro će vam doći novi laptop računar, mobilni telefon, tablet, monitor ili pak nove komponente i računarske periferije. Unesite nešto novo i u vaše kancelarije i radne prostore. WinWin je pripremio za vas, štampače, skenere, ketridže, tonere ili papir, po izuzetnim cenama, u velikoj uskršnjoj akciji. Ukoliko želite da uvećate uživanje u svom domu sa porodicom i prijateljima, nabavite sjajne projektore i opremu i u zdravlju, veselju i lepoj zabavi provedite Uskrs i još mnogo narednih dana zajedno.

Učinite vaš dom udobnim i pripremite se za predstojeće tople dane, izaberite jedan od mnogobrojnih klima uređaja ili ventilatora, iz velike WinWin ponude. Njihove blagodeti će osetiti cela porodica i zato je klima uređaj ili ventilator, odlična investicija za vaš dom i sjajna stvar, koju ćete uneti kao nešto novo, povodom Uskrsa.

Tradicionalno na Uskrs prvo uzimamo crveno jaje, simbol života. Njegova crvena boja simbolizuje želju za zdravljem i napretkom. Jaja se daruju rođacima i prijateljima i svima onima koji uđu u kuću, ili kod kojih se ide. Danas je običaj, da se pored uskršnjih jaja, dragim osobama pokloni još ponešto što će im koristiti u svakodnevnom životu. To može biti kućna vaga, fen za kosu, stajler ili možda depilator. Šta god to bilo, biće nov dar za dragu osobu ili dom, u slavu Uskrsa.

Zato, provedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom i prijateljima i učinite im Uskrs lepim i radosnim. Mi smo tu, da vam i ovom specijalnom uskršnjom akcijom, u tome pomognemo!

Specijalnu uskršnju ponudu možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR