Vaš pomoćnik u kuhinji – Multipraktik Tristar MX – 4167

Vaš pomoćnik u kuhinji – Multipraktik Tristar MX – 4167

861
0
PODELI

Zahvaljujući svojoj multipraktičnosti, ovakvi aparati su danas jedni od najčešće korišćenih, a reklo bi se i osnovnih kuhinjskih uređaja. Popularnost ovog malog kućnog aparata zasniva se na činjenici, da su poslovi seckanja i pasiranja znatno olakšani. Svaka domaćica zna da je kod pripreme ručka zadatak seckanja namirnica vrlo zamarajući. Korišćenjem Multipraktik Tristar MX-4167, koji vam WinWin preporučuje, možete znatno da ubrzate pripremu svakog obroka – sitno iseckate crni luk i to bez suza, isečete šargarepu na kockice ili druge oblike, kao i da usitnite bilo koje drugo povrće. To je samo jedna od brojnih primena, zahvaljujući kojima se u mnogim domaćinstvima koristi svakodnevno.

Kod modela Tristar MX-4167, snaga motora od 500W, omogućava da vrlo jednostavno usitnite sve vrste hrane, pa čak i začinsko bilje ili orašaste plodove. Često ćete ga koristiti za mlevenje začina kod pripreme pesto sosa ili humusa. Pogodan je i za usitnjavanje manjih kockica leda za spremanja osvežavajućih voćnih napitaka ili smutija. Praktičan je i za pripremu hrane za bebe. Ne morate da koristite blender za pripremu manjih količina, jer se u njemu može ispasirati kuvano meso ili povrće, a možete da seckate i koštunjave plodove – orahe, bademe, lešnike, kao i sveže voće.

Osim što pripremu obroka čini lakšom i bržom, upotreba Tristar MX-4167 olakšava posao i tako što ćete upotrebljavati mnogo manje posuđa, nego kod drugih alternativnih načina seckanja. Ne zauzima puno prostora u kuhinji i vrlo je jednostavan za korišćenje. Pored toga, lak je i za održavanje – može da se pere ručno, ili u mašini za sudove.

Savršen za sve koji gaje strast prema kuhanju, ovaj multipraktik je dobar asistent koji pomaže kod pripreme svakog obroka. Spreman je suočiti se sa nizom različitih sastojaka, od kašica i voćnih sokova, do seckanja potrebnog povrća ili voća. On može sve i to samo jednim pritiskom na dugme. Jednostavno odaberite potrebnu brzinu rada, kojih imate 3 na raspolaganju i pređite na sledeći korak pripreme hrane, jer su vaši sastojci sa Tristar MX-4167 multipraktikom, u sigurnim rukama i dobro pripremljeni za dalji proces pripreme. Pored svih korisnih atributa, on ima i sigurnosno zaključavanje, tako da ste i vi i vaše namirnice, potpuno bezbedni tokom upotrebe.

Kompaktno i praktično kuhinjsko pomagalo za svakodnevnu upotrebu u kuhinji. Uz sveže začine i zdrave orašaste plodove, pomaže vam u posluživanju domaće sveže hrane, u trenu. Zaposleni roditelji mogu na brzinu napraviti zdrave domaće baby kašice.

Sa Tristar MX-4167 multipraktikom otkrićete jednostavnost pripreme niza finih jela i zavoleti da provodite vreme, u kuhinjskim kreativnostima.

Multipraktik Tristar MX-4167 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR