Valentino Rossi: The Game izlazi 17. juna

Valentino Rossi: The Game izlazi 17. juna

3189
0
PODELI

Igru pravi iskusni italijanski razvojni tim, Milestone. Predstavlja naslednika MotoGP serije, preimenovanog nakon uspostavljanja saradnje sa Velentinom Rossijem, poznatim italijanskim moto-trkačem nagrađivanim više puta titulom svetskog prvaka. Biće dostupna od 17. juna za PC sa Windows OS.

Valentino Rossi: The Game

Sam naslov sugeriše na Valentinovu impozantnu karijeru, tako da je nosilac šampionata u prvom planu, ali zahvaljujući dozvolama koje igra koristi, svi autentični timovi, motocikli, trkači, sponzori i trake 2016. sezone uključeni su u igru. Dakle, moći ćete da izaberete i druge trkače ili napravite novog pod svojim imenom. Personalizacija je znatno olakšana uz širok skup dostupnih dodataka, kao što su čizme ili rukavice.

Valentino Rossi: The Game

Igra nudi virtuelni prikaz trenutne Grand Prix trkačke sezone. Kao rezultat igrači dobijaju sadržaj i opcije da se upoznaju sa prethodnim MotoGP igrama, uz dodatne bonus elemente povezane sa Rossijem, koje prevazilaze nivo realizma prezentovanih od strane svojih prethodnika.

Postojaće 3 režima igre. Možete igrati sami, sa više igrača ili čak igrati u karijera režimu, koji vam omogućava da potpišete ugovor, pregovarate sa sponzorima, birate motore i vozače.

Sigurni smo da će njegovi fanovi dobiti najbolje moguće iskustvo prilikom igranja!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR