Uživanje za celu porodicu! Specijalna ponuda bazena i opreme!

Uživanje za celu porodicu! Specijalna ponuda bazena i opreme!

2305
0
PODELI

Leto je tu. Topli dani poručuju da je pravi trenutak da napravite plan kako da provedete leto. Ukoliko živite u kući, WinWin vam preporučuje da izaberete bazen. Bazeni predstavljaju uživanje za celu porodicu i produžavaju letnji odmor i uživanje u vrelim letnjim danima. Sve je više interesovanja za bazene, a popularni su kako bazeni za manja ili veća dvorišta, tako i bazeni za one sa manjim prostorom i terasom, u kojima ćete se rashladiti podjednako dobro. Prilikom odabira bazena najvažnije je da pažnju usmerite na kvalitetan odabir, a potom i da ih održavate kako treba, kako biste bez brige mogli da uživate.

U WinWin ponudi, su bazeni raznih dimenzija i oblika – pravougaoni, okrugli, dečiji… sa i bez metalne konstrukcije, sa pumpom ili bez nje… Sve što je potrebno, je da imate prostor u kome ćete ga postaviti. Vrsta i izbor bazena, zavise od budžeta kojim raspolažete, a u poslednjih nekoliko godina troškovi posedovanja bazena, su značajno smanjeni u odnosu na ranije. Visok kvalitet materijala obezbeđuje dugotrajnost svim vrstama bazena, uz pravilno održavanje i korišćenje. Pored bazena, važno je da predvidite i kupovinu prateće opreme, koja će vam olakšati čišćenje i obezbediti čistu i sigurnu vodu za kupanje. Takođe, u ponudi su i prekrivači koji štite bazen od mehaničkih nečistoća (prašine, lišća…) a obezbeđuju vam i manji broj punjena bazena, pa samim tim i uštedu vode. Brendovi JiLong i Intex, su renomirani proizvođači bazena, tako da kupovina proizvoda sa njihovom oznakom, garantuje kvalitet i udobnost.

U kućnom okruženju (stan, vikendica, kuća) postoje odlične mogućnosti i opcije, za implementaciju idealnih rešenja, za uživanje u bazenima. Ona svakako zavise od karakteristika prostora, ali i od vaših želja. Bitno je, prilagoditi se prostoru i potrebama, jer pored ugođaja, brojne su i zdravstvene koristi, od rashlađivanja u bazenu. On treba da predstavlja vaš prostor za uživanje. Ugođaj nije potpun ukoliko bazen nije kvalitetno uklopljen u svoju okolinu i ambijent nije prilagođen potrebama i zahtevima kupača u funkcionalnom i u estetskom smislu. Uređenje okoline bazena podrazumeva i odabir materijala – kamen, betonska galanterija za staze i prostor za sunčanje, drveni elementi, ograde, terase i slično, da bi uživanje bilo potpuno. Veoma važan aspekt predstavljaja i trava, drveće, ukrasno grmlje i cveće, koje će obogatiti prostor. Postavite prostirku iz naše ponude i uživajte u cveću, bazenu i naravno letu.

Leto je doba kada se većina vas i vaše dece, raduje lepom vremenu i brčkanju u kućnim bazenima. Međutim, upravo velika dostupnost kućnih bazena, kao i njihovo neadekvatno održavanje mogu predstavljati veliku opasnost po zdravlje. Zato, predupredite opasnosti koje iz bazena vrebaju, pravilnim održavanjem. Za bezbrižno uživanje, potrebno je da redovno koristite sredstva za dezinfekciju vode, pumpe, pumpe sa filterima, kao i ostalu opremu za bazene, koju je WinWin pripremio za vas u specijalnoj letnjoj akciji. Na svakih sedam dana stavljajte sredstva za pročišćavanje vode i hlor. Na taj način voda u vašem bazenu biće bezbedna, a WinWin vam preporučuje hemiju za održavanje bazena i dezinfekciju vode SaniHem, jer će vas zaštititi od razmnožavanja bakterija i algi. Takođe, voda u bazenu biće čista i prozirna.

I da ponovimo, da bi vam voda u bazenu bila kristalno bistra i zdravstveno ispravna bitna je oprema, rad pumpe i količina hemijskih sredstava za održavanje. Izbacite li bilo koji od ovih elemenata imaćete problem sa vodom. Kvalitetne pumpe za prečišćavanje su ključne za dobar kvalitet vode. U WinWin ponudi, uz kućni bazen pronaćićete i svu prateću opremu koja će vodu u vašem bazenu, učiniti bezbednijom. Redovno dozirajte dezinfekciona sredstva.  Obavezno kontrolišite kvalitet i PH vrednost vode. I naravno, pored svih mera opreza, ne zaboravite da uživate u bezbednom brčkanju, u vašem idealnom kutku, za letnje dane.

Specijalnu ponudu bazena i opreme možete pogledati na narednom OVDE.

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR