Uživajte u razgovoru!

Uživajte u razgovoru!

622
0
PODELI

Do pre nekoliko godina, kad bi se reklo telefon, uglavnom bi se mislilo na fiksni telefon. Ali, sada su bežični i mobilni telefoni ustaljeni širom sveta. Danas je doseg bežičnih telefona mnogo veći nego u prošlosti. Za razliku od mobilnih telefona, bežični se uglavnom smatraju “fiksnim” jer imaju domet u zavisnosti od udaljenosti bazne stanice. Telefon funkcioniše tako što prima i prenosi zvuk. Većina telefona prenosi električni signal preko složenog sistema telefonskih mreža koji dozvoljava komunikaciju bilo kojeg korisnika telefona, sa bilo kojim drugim. Zvuk se pretvara u električne oscilacije putem mikrofona spojenog u strujni krug. Bežični telefoni koriste analogne ili digitalne signale, povezani su na baznu stanicu koja je povezana kablovima na fiksnu telefoniju. Slušalica je radio talasima spojena sa baznom stanicom. To korisnicima dozvoljava da je nose sa sobom u okvirima dometa. Da bi se poboljšao kvalitet i prevazišli problemi ograničenosti dosega, koristi se FM (frekventna modulacija) na višim frekvencijama. Bežične telefone je prvi izumeo Teri Pol, 1965. godine.

Modeli su mnogobrojni i raznoliki, ali vam WinWin toplo preporučuje bežični telefon Gigaset A120.
Pristupačan telefon koji odgovara svim vašim potrebama za telefoniranjem – lako i jednostavno. Tasteri su jednostavni za korišćenje sa tačkama osetljivim na dodir, Plug & Play uređaj je pre-registrovan na baznu stanicu. Grafički displej je dobro osvetljen. Dugo vreme razgovora od 18 sati i stanje čekanja od 200 sati, zaista su praktični. Možete da započnete sa korišćenjem Gigaset A120 uređaja čim ga izvadite iz kutije. Eco Mode Plus bez zračenja, Gigaset A120 postavlja kao ekološki prihvatljiv izbor telefona. Dakle, to je jednostavan i pouzdan telefon nemačkog kvaliteta.

Nudi odličnu vrednost za novac koji dajete, uključujući dobre karakteristike u kompaktnom paketu. Prikladno čuva podatke i brojeve telefona kako bi vam svakodnevno telefoniranje bilo ugodnije. Lista poziva do 25 unosa omogućava vam pregled poslednjih 25 propuštenih i primljenih poziva. Dodatna lista poziva čuva poslednjih 10 brojeva koje ste uneli za brzo biranje. Možete da unesete brojeve do 50 kontakata u telefonski imenik.

Pomoću uređaja Gigaset A120, imate trenutni pristup informacijama koje su vam potrebne. Datum i trajanje poziva se prikazuju na telefonu, a alarm funkcija vam omogućava programiranje pouzdanih podsetnika, uvek kad zaželite. Znaćete ko pokušava da vas nazove čim telefon zazvoni, jer ima ugrađenu funkciju za identifikaciju poziva. Domet je od 50m do 300m.

Danas svako ima telefon, ali je važno da imate kome da telefonirate. Obezbedite sebi drage sagovornike, a mi vam želimo da uz Gigaset A120, imate duge, lepe i kvalitetne razgovore.

Bežični telefon Gigaset A120 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR