Uživaj tokom vožnje uz Sencor SWM 3500.

Uživaj tokom vožnje uz Sencor SWM 3500.

1957
0
PODELI

Ukoliko provodite puno vremena u autu, onda znate da je jedan od užitaka tokom vožnje slušanje dobre muzike. Ali, na radiju ne puštaju uvek pesme koje biste hteli. Srećom, tu je Sencor Transmitter SWM 3500, koji vam WinWin preporučuje i koji lako možete spakovati u torbicu i poneti sa sobom, smanujući tako, čak i rizik od provale ili krađe. Nema više gomile CD-ova po autu. Sencor Transmitter SWM 3500 je uređaj namenjen savršenom ugođaju i redu u automobilu.

Stvar je veoma prosta, dovoljno je u vozilu imati bilo kakav radio aparat koji može da pretražuje FM kanal i upaljač. Najbolje je na FM skali pronaći praznu frekvenciju. Kada to uradite, ubacite transmiter u upaljačko ležite, preko koga uređaj dobija napajanje i podesite frekvenciju. To je sve!

Sencorovi proizvodi su kvalitetni i atraktivni, sa razumnom cenom, a istorija je započela 1969. godine, u Japanu. Sam naziv “Sencor” na japanskom znači “hiljadu srca”. Bežični multimedijski pomoćnik Sencor SWM 3500 BT, je takozvani FM odašiljač koji kada se umetne u automobilski upaljač, emituje na frekfenciji 87,5 – 108 MHz. MP3 format može se reprodukovati sa TF i microSD memorijskih kartica (do 32GB), sa povezanog USB uređaja ili putem Bluetooth veze.

Uređaj ima ugrađen mikrofon za pozive, kontrolu glasnoće, pauziranja, vraćanja i druge funkcije. On nudi jednostavno prebacivanje između BT/TF/USB audio izvora. Informacije se prikazuju na LED ekranu, bez odsjaja. Kompaktni BT/MP3 FM auto modulator, napaja se iz automobilskog upaljača za cigarete. Podržava i handsfree način rada. Dimenzije: 56x95x43 mm, težine: 37g, digitalno se programira i prikazuje frekvencije, te je zaista praktičan i lak za upotrebu. Ostaje vam samo da napravite vaš omiljeni izbor muzike, prebacite MP3 kolekciju na SD karticu ili USB stick. Na LCD displeju koji ima pozadinsko osvetljenje, biće sve prikazano, te je pogodan za očitavanje i tokom noćne vožnje. Pored, SD kartice i USB sticka, izvor muzike može biti i bilo koji MP3 player ili telefon, koji se na transmiter spaja preko klasičnog audio porta.

Urbana mesta poput gradova imaće manje slobodnih frekvencija, nego na primer, selo na Zlatiboru, pa je tokom slušanja moguće javljanje šuma. Jedan od popularnih načina rešavanja ovog problema je uklanjanje antene sa auta, tada će transmiter prenositi kristalno čist zvuk.

Sencor FM transmiter, pored velikog broja ulaza (USB, micro SD, TF…) ima i mogućnost povezivanja preko Bluetooth-a sa mobilnim uređajem, kao i mogućnost obavljanja telefonskih razgovora putem stereo uređaja u autu, a ima i mikrofon na samom uređaju. Sve to vam omogućava da bezbrižno razgovarate tokom vožnje.

Zato je izbor lak – Sencor SWM 3500 BT!

Sencor SWM 3500 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR