Uz Smart LG doživite bioskopsko iskustvo!

Uz Smart LG doživite bioskopsko iskustvo!

5464
1
PODELI

Ukoliko volite da uživate u TV avanturama sigurno će vas oduševiti televizor koji ćemo vam u nastavku predstaviti.

Pametni model 49UH600V kompanije LG poseduje ogromni ekran od 49” i odlične performanse. Zahvaljujući izuzetnoj dijagonali garantovano dobijate bioskopsko iskustvo, a uz sve pametne funkcije koje poseduje bićete oduševljeni.

SMART LG 49UH600V model ima Ultra HD (Ultra High Definition) LED ekran koji pruža neverovatno dobru i oštru sliku. Takođe, poseduje funkciju HDR Pro (High Dynamic Range Pro) koju koristite za podešavanje osvetljenosti ekrana, čime slika dobija prirodnu jasnoću. Uz HDR Pro uživaćete u živopisnim bojama. Bez obzira koji televizor izabrali tv sadržaj bi trebalo da gledate sa određene minimalne udaljenosti gledanja, u zavisnosti od njegove dijagonale, naravno ukoliko vam vaša dnevna soba omogućava tu udaljenost.

Minimalna udaljenost gledanja = 3 x Veličina dijagonale

Na primer ako je dijagonala 49” (124cm) gledajte emisije sa minimalne pozicije od oko 3.7 metara. Centar ekrana trebalo bi da bude u visini pozicije vaših očiju.

LG 49UH600V

Pomenuti model je VESA kompatibilan. Šta to znači? VESA je standardni internacionalni standard za raspored rupa na TV-u pomoću kojih se on postavlja na nosač koji izaberete (300x300mm). Više o izboru nosača pogledajte na sledećem linku.

Frekvencija osvežavanja slike iznosi 100Hz. Poseduje funkciju za uštedu energije kontrolišući pozadinsko osvetljenje. Za povezivanje koristi LAN priključak, 2xHDMI, 1xUSB 2.0, komponentni ulaz, digitalni audio izlaz (optički) i CI Slot. Pozitivna stvar je i to što je wireless već ugrađen, pa nećete vi to morati da radite.

ULTRA Surround omogućava da konvencionalni dvokanalni zvučnik (10W+10W) funkcioniše kao virtuelni sedmokanalni zvučnik. Time se poboljšava doživljaj gledanja u 4K rezoluciji.

U okviru televizora nalazi se operativni sistem webOS 3.0 koga odlikuje jednostavnost u pogledu povezivanja, rukovanja i pretraživanja sadržaja. Sada sve što treba da uradite je da se opustite, jer webOS 3.0 čini doživljaj gledanja televizije boljim nego ikada pre.

Ukoliko se odlučite za model LG 49UH600V možete ga poručiti putem sledećeg linka.

1 KOMENTAR

  1. ” Minimalna udaljenost gledanja = 3 x Veličina dijagonale. Na primer ako je dijagonala 49” (124cm) gledajte emisije sa minimalne pozicije od oko 3.7 metara. Centar ekrana trebalo bi da bude u visini pozicije vaših očiju. ”
    – ova matematika danas ne prolazi. Ovo se odnosi na HD televizore. U vreme fhd i uhd televizora, razdaljine su mnogo manje.

POSTAVI ODGOVOR