Uz DJI MAVIC Air Fly set, osvojićete svet!

Uz DJI MAVIC Air Fly set, osvojićete svet!

791
1
PODELI

Proizveden kako bi zadovoljio potrebe onih koji putuju, stalno su u pokretu, koji vole fotografiju na otvorenom, a naročito onih koji žele da odu daleko od civilizacije i istražuju nepoznate predele. Ovaj dron predstavlja spoj kompaktnosti, vrhunskih video mogućnosti i snažnih fizičkih predispozicija. Sa težinom od 430g, Mavic Air demonstrira sposobnosti kompanije DJI da najsavremeniju tehnologiju sažme u malo pakovanje. Zato vam WinWin preporučuje da snimite sve svoje avanture zapanjujuće detaljno, sa DJI Mavic Air Fly More Combo.

Preklopivi i prenosivi, poseduje tri-osnu gimbal stabilizovanu kameru sa CMOS senzorom od 1.2/3″ koja slika 12 MP fotografije i može snimati 4K video na 30 fps-a, koji može preneti brzinom do 100Mb/s, ili čuvati na svojoj 8GB internoj memoriji. Koristi i H.264 kodek (slow motion se snima u Full HD-u na 120 fps). Pored vertikalnih, horizontalnih i panorama snimaka od 180º, inteligentni sistem kojim je opremljen Mavic Air, može da stvara sferične panorame od 32MP, tako što izbacuje 25 fotografija i automatski ih “lepi” za manje od 8 sekundi. Objektiv je 24mm f/2.8 i ima unapređenu redukciju vibracija. Kada se sklope ručice i propeleri, on je veličine pametnog telefona i može da stane u džep!

Kada su u pitanju performanse, DJI Mavic Air nudi više načina letenja i maksimalnu brzinu u Sport modu, od fenomenalnih 68km/h, što Air čini najbržim Mavic-om, do sada. Dostiže maksimalnu visinu od 5000m i vreme letenja do 21 minut. Mavic Air koristi napredni sistem za kontrolu leta koji se primjenjuje na nekoliko sofisticiranih tehnologija, uključujući Visual Inertial Odometri (VIO) i Advanced Pilot Assistance Sistems (APAS). Radi u tandemu sa DJI-ovom GO 4 mobilnom aplikacijom za pristup postavkama, prikupljanjem telemetrije, pregledom niske latencije u video feed-u, kao i sa naprednijim funkcijama, kao što je pristup QuickShots-u i ActiveTrack-u. DJI Mavic Air ima proverenu funkciju koja omogućava upravljanje pomoću gestova – SmartCapture, gde je moguće upravljati letelicom pokretima ruke sa udaljenosti od 6m, tako da možete i na taj način uslikati selfie. Tu je i novi daljinski upravljač koji omogućava upravljanje dronom sa distance do 4km.

Inteligentan DJI Mavic Air, može da se pohvali brojnim pametnim režimima. Tu je pre svega, mogućnost izbegavanja prepreka, letelica na sebi poseduje čak 7 kamerica koje detektuju predmete iz okoline. Opremljen je naprednim pilot sistemom (Advanced Pilot Awareness System – APAS) zahvaljujući kome će letelica na vreme detektovati prepreke (čak i ako su udaljene do 20m) i unapred proračunati kojim putem da prođe. Ovo je omogućeno tehnologijom Flight Autonomy 2.0, pomoću koje Mavic Air stvara 3D mapu okruženja u kome se nalazi. Omogućeno je istovremeno detektovanje više meta, kao i funkcija TapFly (koja omogućava korisniku da zada krajnju destinaciju leta duplim dodirom ekrana pametnog telefona).

Za transfer podataka mogu se koristiti USB-C port ili Wi-Fi (preko DJI GO 4 aplikacije). Zahvaljujući GPS-u i GLONASS sistemu, dron se automatski vraća na svoje polazište, ukoliko je GPS signal loš ili ako se baterija na daljinskom isprazni.

Mavic Air je čudo dizajna i inženjeringa. Prenosiv, sklopiv, sa vrhunskim performansama i funkcionalan, savršen je pratilac u svakoj vašoj avanturi.

DJI Mavic Air Fly More Combo možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

1 KOMENTAR

  1. Čitao sam dosta po netu i uglavnom su kritike za njega odlične, da za tu cenu radi odličan posao. Postoji pored Air i Pro varijanta, mada nisam siguran.

POSTAVI ODGOVOR