Uvek u formi uz Xplorer Bubble eliptični trenažer

Uvek u formi uz Xplorer Bubble eliptični trenažer

2378
0
PODELI

Ubrzan tempo života i svakodnevne obaveze ostavljaju nam malo slobodnog vremena za brigu o izgledu i zdravlju. Xplorer Bubble eliptični trenažer je tu kada želite rekreaciju, a nemate vremena za odlazak u teretanu.

Ovaj trenažer Vam pruža sveobuhvatan trening, s obzirom na to da vežbanjem na njemu aktivirate mišiće gornjeg i donjeg dela tela istovremeno. Vežbanje na Xplorer Bubble je dinamično i simulira tipičan pokret hodanja, trčanja, vožnje bicikla ili skijaškog hodanja, ali bez direktnog kontakta sa tlom, usled čega se manje opterećuju zglobovi i kolena.

Xplorer Bubble 03

Xplorer Bubble je tu da Vam obezbedi efikasan kardio trening, pomogne Vam da sagorite masne naslage, kao i da postignete i zadržite top-formu. Pojačana snaga zamajca sa većim otporom će Vam omogućiti prijatno vežbanje bez trzaja. Poseduje 8 nivoa opterećenja, pa sami možete odabrati intenzitet treninga. Zahvaljujući kompjuteru sa LCD ekranom, imaćete uvid u brzinu, puls, udaljenost, vreme i broj potrošenih kalorija. Maksimalna nosivost ovog trenažera iznosi 100 kg.

Xplorer Bubble 02

Ukoliko je Vaš cilj gubitak težine, efikasan kardio trening, sagorevanje kalorija i trening celog tela, Xplorer Bubble eliptični trenažer će Vam pomoći da to i ostvarite.

Xplorer Bubble eliptični trenažer možete poručiti putem WinWin web sajta ili ga možete kupiti odmah u preko 104 WinWin prodavnice širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR