Uskoro stiže Sony Xperia Z3 Compact

Uskoro stiže Sony Xperia Z3 Compact

852
0
PODELI

Nedavno smo preneli glasine o Sony Xperia Z3 Compact telefonu i sliku uređaja koja ga poredi sa većim bratom, Xperia Z3. Iako manji, Xperia Z3 Compact ne zaostaje kada su specifikacije u pitanju.

Breaker

Danas nam je otkrivena nova serija fotografija od strane XperiaBlog-a, koje detaljnije prikazuju izgled ovog “mališana” sa ekranom od 4.6 inča. Telefon je na slici prikazan sa matiranom folijom za displej i plastičnim providnim zaštitnim kućištem. Neki ljudi su primetili da postoje male razlike na prednjoj strani između ovog primerka i onog koji smo ranije prikazali, pre svega u poziciji prednje kamere. I bilo je očekivano da postoje neke razlike između prototipa i finalne verzije.

Sony Xperia Z3 Compact 01

Kada su specifikacije u pitanju, osoba koja je napravila fotografije rekla je da Sony Xperia Z3 Compact dolazi sa ekranom od 4.6 inča 1080p rezolucije, Qualcomm Snapdragon 801 procesorom, 3GB RAM memorije, kamerom od 20.7Mpix sa Exmor RS senzorom i stereo zvučnicima na prednoj strani.

Sony Xperia Z3 Compact 02

Ukoliko su specifikacije istinite, ovo bi trenutno mogao biti najsnažniji Android uređaj sa ekranom ispod 5 inča. IFA 2014 sajam se bliži, pa možemo da se nadamo da će Sony tada zvanično predstaviti kompletnu Z3 seriju pametnih telefona.

 

 

Izvor: Phandroid

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR