Uskoro stiže brzi punjač kompanije HTC

Uskoro stiže brzi punjač kompanije HTC

1130
0
PODELI

Veliki broj korisnika intenzivno koristi svoje pametne telefone, pa trajanje baterije za njih može predstavljati pravi problem. Postoje brojne aplikacije, eksterne baterije, i drugi uređaji koji produžavaju trajanje baterije, ali to nije tako praktično rešenje iz brojnih razloga. Međutim, ukoliko ste korisnik HTC telefona, stiže dobra vest za vas – kompanija HTC predstavila je svoj Rapid Charger 2.0, brzi punjač za telefone koji podržavaju brzo punjenje.

Breaker

Web sajt kompanije HTC ulistao je punjač od 15 watt sa mogućnošću punjenja određenih HTC telefona 40 procenata brže u odnosu na standardni punjač. To je moguće zahvaljujuči Qualcomm Quick Charge 2.0 tehnologiji, koja je prisutna na uređajima sa Snapdragon 800 čipsetom, tako da je ovaj punjač moguće koristiti na samo par HTC-ovih modela.

HTC Rapid Charger 2.0

Trenutno, funkcionisaće samo na novom flegšipu, HTC One M8, kao i Harman Kardon verziji, HTC ONE E8, HTC One Remix i HTC Desire Eye. Može se koristiti i na prethodnom flegšip modelu, HTC One M7, ali neće ga puniti tako brzo, jer on podržava samo prethodnu verziju Quick Charge 1.0 tehnologije.

 

HTC još uvek nije objavio koliko će ovaj punjač koštati, niti kada će zvanično krenuti sa prodajom, ali verujemo da će to biti veoma uskoro.

 

 

Izvor: Android Community

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR