Uskoro Samsung Galaxy Note III i GEAR Smartwatch

Uskoro Samsung Galaxy Note III i GEAR Smartwatch

963
1
PODELI

Izvori bliski Samsungu su otkrili da se planira događaj 4. septembra u Berlinu na kome će biti predstavljen Galaxy Note III, ali i pametni sat koga Samsung trenutno zove GEAR. Ovaj događaj će se održati u isto vreme kada i IFA sajam.

O Samsung Galaxy Note III već neko vreme kruže glasine o specifikacijama i izgledu. A skoro su procurele i fotografije koje navodno prikazuju unutrašnji izgled ovog fableta (kombinacija telefona i tableta). Po glasinama, ekran će biti izrađen u AMOLED tehnologiji i biće dijagonale 5.7 inča. Biće prisutna i kamera rezolucije 13MPix, zajedno sa Xenonskim blicem i posebnim tasterom za kameru.

Samsung-Logo

Glasine kažu da Samsung radi na izradi pametnog sata (smartwatch), što je delimično potvrđeno i pri registraciji zaštitnog znaka prošlog meseca. Pri registraciji pominju se ključne reči “sat” i “GEAR”. Ukoliko su informacije istinite, videćemo ovaj misteriozni uređaj već sledećeg meseca.

Postoji vrlo malo detalja o Samsung GEAR satu, ali pošto se predstavlja u isto vreme sa Galaxy Note III, pretpostavlja se  da će ta dva uređaja biti u nekoj međusobnoj interakciji. Za sada, to su samo glasine, ali ipak oni koji vole nove tehnologije jedva čekaju da vide šta nam je to Samsung spremio.

 

Izvor: AndroidCommunity

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR