Uskoro još jedna Android konzola – Z6C

Uskoro još jedna Android konzola – Z6C

997
0
PODELI

Iako prodaja Android konzola ne ide tako dobro kao prodaja, na primer, Playstation 4 konzole, android konzole su stekle solidnu popularnost u svetu. 

Breaker

Od Android konzola izdvajaju se OUYA, Gamestick, Nvidia Shield i Mad Catz M.O.J.O. A sada Zero Devices zadirkuje Android fanove svojim takmičarem u predstojećoj borbi – Z6C konzolom!

Šta nudi Z6C u odnosu na druge? Da li će imati povoljnu cenu poput OUYA konzole? Za početak, Zero će biti multimedijalni uređaj, a tek onda uređaj za igranje igara. Uređaj je baziran na odličnom Rockchip RK3188 čipsetu sa četvorojezgarnim procesorom i poseduje 8GB interne memorije. Tu je i podrška za Bluetooth 4.0, kao i WiFi 802.11 a/b/g/n standard. Na konzoli nalaze se dva USB porta i slot za microSD memorijsku karticu, HDMI port, kao i Ethernet port.

Zero Devices Z6C 02

Z6C poseduje 2GB RAM memorije, što bi trenutno trebalo biti dovoljno za sve Android igre, kao i one koje će kasnije izaći. Sve navedene karakteristike će biti odlične za konzolu, dokle god cena bude odgovarajuća. Konzola će se pojaviti sa Android 4.4.2 operativnim sistemom.

Zero Devices Z6C 01

Ovo je sve što se trenutno zna o Zero Devices Z6C konzoli, dok o ceni nema ni reči. Ne zna se da li će podržavati Google Play Store, ali Android iskustvo ne bi bilo potpuno bez njega.

Da li bi vi imali koristi od ovakve konzole? Jel bi je koristili za igre ili multimediju?

 

Izvor: AndroidHeadlines

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR