Uredno dočekajte grejnu sezonu, uz Fieldmann FDU 200601-E

Uredno dočekajte grejnu sezonu, uz Fieldmann FDU 200601-E

762
0
PODELI

Poslednjih godina sve više ljudi prelazi na grejanje drvetom, drvenim peletom ili drugim čvrstim gorivom, pre svega radi ekonomske računice. Da se ni kod nas ne zaostaje za globalnim trendovima, vidi se i po broju kupaca usisivača za pepeo. Potražnja za ovim usisivačima nije nikada bila toliko velika, kao sada. Ako se grejete na čvrsto gorivo, imate kotao ili peć na pelet, a u dilemi ste da li da nabavljate usisivač za pepeo? Pitate se, da li je on neophodan, ili je održavanje moguće i bez njega? Uopšte, nemojte razmišljati o tome, jer WinWin ima sjajnu preporuku za vas: Fieldmann FDU 200601-E usisivač za pepeo.

Fieldmann FDU 200601-E usisivač, snage 600W, prvenstveno je namenjen za usisavanje pepela. Opremljen je HEPA filterom koji se lako skida, bez upotrebe alata. Pored usisavanje pepela, usisivač može da se koristi za usisavanje suvih materijala u garaži, radionici ili automobilu. Zapremina posude je kapaciteta 11 lit. Usisivač ima crevo dužine 1 metar, aluminijumski nastavak 0,15 m, dok je dužina kabla 3 metra. Težina usisivača je 3kg i može da usisava pepeo do temperature od 40 stepeni, uz mogućnost usisavanja i fine prašine. On je idealan za održavanje kamina, peći, ložišta na čvrsto gorivo, detaljno i brzo čisteći ih. Za razliku od običnih usisivača, usisivač za pepeo je dizajniran specijalno za čišćenje finog pepela i sitnih čestica. Vazduh koji se usisava sprovodi se kroz filter koji zadržava fine strukture. Brzi zatvarači omogućavaju brzo i jednostavno otvaranje, pražnjenje i ponovno zatvaranje usisivača. Praktična ručka za nošenje olakšava njegovu upotrebu.

Na primer, kod kotlova na pelet, gorionik se čisti svaka dva do tri dana. Drugi spremnik za pepeo se čisti dva ili tri puta u sezoni. Kod manje komfornih varijanti, pepeo se izvlači ručno, ali onu najfiniju prašinu i pepeo, morate očistiti usisivačem, koji na kraju pokupi pepeo koji rukom ili lopaticom nije mogao da se zahvati. Na kraju sezone je tek potrebno ukloniti sav pepeo, kako bi do sledećeg loženja, koje je za šest ili sedam meseci, kotao bio čist. Tada vam je neophodan Fieldmann FDU 200601-E usisivač, jer svakako je na kraju sezone poželjno očistiti kotao ili ložište.

Da biste zaista imali dugotrajne koristi od Fieldmann FDU 200601-E usisivača za pepeo, vodite računa o tome da je to uređaj namenjen za korišćenje u domaćinstvu i da ga ne treba koristiti u drugim uslovima. Ne dozvolite da uređaj radi bez nadzora kada je uključen i nemojte ga usmeravati direktno prema ljudima, životinjama ili biljkama, a posebno budite pažljivi kada su u blizini deca. Takođe, uređaj nemojte ostavljati na kiši, niti koristiti u blizini zapaljivih tečnosti ili gasova i nikada ne koristite uređaj bez filtera. Vodite računa o tome, da ako temperatura usisanog materijala pređe 40 °C, postoji opasnost od požara! Ne usisavajte zapaljive materije. Nakon i posle usisavanja, usisivač otvorite, ispraznite ga i očistite.

Ne plašite se zime već joj se radujte na najlepši mogući način, uz svoja grejna tela, a za higjenu ne brinite, jer Fieldmann FDU 200601-E usisivač za pepeo, je tu da se pobrine za to. Uživajte u svom toplom domu, jer po pristupačnoj ceni dobijate odličnog pomoćnika, baš po vašoj meri! Sa čistim ložištem lakše je postići toplinu, pritom trošeći manje ogreva. Provodite vreme u svom domu, ušuškani, uz šolju čaja i dobru knjigu… Dodajte nekom koga volite toplo ćebe i opustite se u toplom zagrljaju… a za pepeo će se dobro pobrinuti vaš neprocenjivi pomoćnik, Fieldmann FDU 200601-E.

Fieldmann usisivač za pepeo možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR