Upgrade na Windows 10 će biti besplatan za vlasnike Windows 7, 8.1...

Upgrade na Windows 10 će biti besplatan za vlasnike Windows 7, 8.1 i Phone 8.1 godinu dana

1072
0
PODELI
windows-10-myerson_1280.0.0

Microsoft će ponuditi besplatan upgrade na Windows 10 tokom godinu dana nakon izlaska ovog operativnog sistema za sve postojeće legalne korisnike Windows 7, Windows 8.1 i Windows Phone 8.1 operativnih sistema.

Terry Myerson, šef Microsoftovog odeljenja za operativne sisteme je izjavio: “Jednom kada je uređaj upgrade-ovan na Windows 10 budući update-i će biti besplatni tokom celog životnog veka uređaja”. Myerson je još rekao za Windows 10 da će on biti jedan od najvećih internet servisa na planeti.

Windows 10 treba da se pojavi kasnije ove godine. Microsoft je i ranije imao upgrade na Windows 8 sa Windowsa 7 sa popustom, ali sada nudi potpuno besplatni upgrade na Windows 10 za postojeće korisnike.

Microsoft je razjasnio da ne planira da Windows ima neku godišnju pretplatu. Svi postojeći korisnici Windows 7, Windows 8.1 i Windows Phone 8.1 operativnih sistema će moći da se upgrade-uju na Windows 10 besplatno tokom perioda od godinu dana nakon pojavljivanja Windowsa 10. Posle isteka tok tog perioda, korisnici će morati da plate za upgrade kao što je to bio slučaj i sa prethodnim verzijama Windowsa. Oni koji se upgrade-uju na Windows 10 tokom besplatnog perioda će imati trajno ovaj operativni sistem na svom uređaju.

Koji operativni sistem vi koristite? Da li planirate upgrade na Windows 10?

Izvor: Polygon

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR