Unapređeni Xiaomi Redmi 2 prošao sertifikaciju

Unapređeni Xiaomi Redmi 2 prošao sertifikaciju

1104
0
PODELI

Xiaomi je postigao veliki uspeh prošle godine zahvaljujući poslednjoj seriji uređaja poput Xiaomi Redmi 1S, Redmi Note i Redmi 2. Trenutni Redmi 2 ima vrlo pristupačnu cenu, od oko 100 dolara.

Breaker

Xiaomi je shvatio da Redmi 2 privlači puno pažnje, pa je u toku izrada poboljšane verzije. Trenutni model poseduje 64-bitni četvorojezgarni procesor (Snapdragon 410 čipset), ima 8GB interne memorije, HD displej od 4.7 inča, 1GB RAM memorije i ima čak podršku i za LTE.

Xiaomi Redmi 2 03

Nova, usavršena verzija je prošla sertifikaciju kod TENAA (Kineski pandan RATEL-u) i izgleda da je vrlo sličan prethodniku, ali sa sve vrlo bitne izmene. Prva izmena je to što je povećana količina RAM memorije na 2GB, a druga je uvećana količina interne memorije na 16GB.

Xiaomi Redmi 2 00

Pored toga, novi Xiaomi Redmi 2 je u potpunosti isti prethodniku. Ima dve kamere – 8Mpix na zadnjoj strani sa LED blicem i 2Mpix na prednjoj strani. Uređaj će biti isporučen sa istom verzijom operativnog sistema – Android 4.4.4 KitKat, sa MIUI v6 korisničkim interfejsom.

Xiaomi Redmi 2 02

Ukoliko Xiaomi uspe da zadrži istu, odličnu cenu za unapređeni hardver, verujemo da ga očekuje još veći uspeh.

 

Da li možda imate ili ste imali Xiaomi telefon? Jeste li zadovoljni njegovim radom?

 

 

Izvor: GSMArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR