Umivaonici Cornat – Da se oduševite svakog jutra!

Umivaonici Cornat – Da se oduševite svakog jutra!

2362
0
PODELI

Kao što za oči kažu da su „ogledalo duše“, tako i za kupatilo kažu da je „ogledalo doma“. Stoga, predstavljamo Vam Cornat umivaonike – vrhunskog kvaliteta i dizajna!

Bilo da opremate novoizgrađeni stan, kuću ili pak renovirate svoj dom, na opremanje kupatila odlazi veći deo budžeta. Samim tim, cilj je da sve što pazarite bude kvalitetno, kako ne biste već kroz par godina prolazi kroz isti proces.

Nemački kvalitet već dovoljno govori o Cornat umivaonicima. U našoj ponudi možete pronaći one nadgradne ili izabrati one koji se vrlo lako mogu uklopiti u kupatilski ormarić. Na raspolaganju su Vam razne dimenzije, sa prelivom ili bez. Tačnije Cornat Alvor, Cornat Beja, Cornat Tomar i Cornat Ondo su modeli koje krasi preliv sa dekorativnom rozetnom.

Takođe, predstavljeni umivaonici su laki za održavanje, pri čemu poseduju i antibakterijsku zaštitu. Svojim dizajnom, oraspoložiće Vas svakog jutra, jer su kreirani da nikoga ne ostave ravnodušnim.

Cornat umivaonici – Ogledalo Vašeg doma!

Cornat umivaonike možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ih kupiti u preko 100 WinWin maloprodajnih objekata širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR