Umesto Apple iPhone 6s, dobio katanac

Umesto Apple iPhone 6s, dobio katanac

1532
0
PODELI

Online prodavnica 11street pomogla je u nezavisnoj prodaji Apple iPhone 6s 16GB, a kupac je bio Alans NG. Gospodina NG ovaj uređaj koštao je 736$, sa popustom od 50$ u odnosu na regularnu cenu. Možete da zamislite koliko je bio ushićen kada mu je telefon stigao. Ali, nažalost, odmah nakon otvaranja nezapečaćenog paketa, to ushićenje je kratko trajalo i ubrzo je prešlo u šok i zaprepašćenje.

Breaker

Unutar kutije, umesto sjajno zlatnog iPhone 6s, bio je katanac. Kupac je odlučio da kao žrtva prevare uradi ono što bi svako od nas učinio u toj situaciji, obratio se društvenim medijima.

Pad lock

Postavljanjem dileme na facebook, situacija je za manje od 24 sata privukla pažnju pravim ljudima u 11street i NG je ubrzo imao zamenu „telefona“. Zbog escrow sistema koji koristi 11street, prodavac ne bi dobio novac dok kupac nije zadovoljan proizvodom, tako da nam ovaj motiv za pokušaj prevare nije baš najjasniji.

11street

Tokom prethodnih godina, već je bilo priče o prevarama tokom kupovine Apple proizvoda. Jedna žena je mislila da je uspela da se na parkingu benzinske pumpe nagodi za kupovinu iPad-a, ali je umesto toga dobila slomljeno ogledalo. Jedna majka, kupujući iPad za njenu ćerku iz Walmart-a, kupila je zatvorenu kutiju sa jastučićima. U ovom slučaju policija pokušava da istraži tragove na katancu sa ciljem otkrivanja počinioca prevare.

Izvor: PhoneArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR