UHD bioskop u kući – Denver LED-5569T2CS 55″ TV!

UHD bioskop u kući – Denver LED-5569T2CS 55″ TV!

7564
4
PODELI

Dnevna soba je glavno mesto okupljanja za većinu ljudi kako bi, između ostalog, gledali razne TV sadržaje, uključujući i filmove u visokoj rezoluciji. Neki se prosto ne zadovoljavaju ekranom dijagonale 32″, već žele nešto veće i bolje. Za takve ljude idealan je Denver LED-5569T2CS, UHD televizor sa ekranom od 55 inča!

Ekran od 55 inča (140cm) u dijagonali sa 4K rezolucijom je idealan za široku primenu i užitak u svakom trenutku koji provedete uz TV. Zamislite filmove visokog kvaliteta u kojima bez problema možete da pročitate broj značke na kaputu glavnog lika, južno-američke serije u kojima tokom dramatičnog preokreta i nervoznih pogleda možete prebrojati broj dlaka na brkovima svekra koji je sve zamutio ili teniske mečeve na kojima Noletu odmah možete reći da li je opravdano tražio čelendž! Dobro, malo smo preterali, ali je zaista odličan kvalitet prikaza. 🙂

Denver LED-5569T2CS 02

U LED-5569T2CS model ugrađeni su svi aktuelni tjuneri (DVB-T2/C/S2), tako da je moguće primati digitalne TV kanale putem obične antene, preko kablovske televizije (ukoliko su oni dostupni) i preko satelitske antene. Sve što vam je potrebno za uživanje u TV kanalima je već prisutno.

I opcije za povezivanje sa drugim uređajima su takođe sjajne, u skladu sa modernim trendovima. Tu su tri HDMI porta, jedan Scart, VGA, jedan komponentni, jedan koaksijalni izlaz (za antenu ili kablovsku), 3.5mm audio izlaz, USB za reprodukciju multimedijalnih fajlova (filmova, serija, muzike) i CI+ slot za dekodiranje zaključanih digitalnih kanala, što je počelo da se koristi u Srbiji.

Denver LED-5569T2CS 03

Još jedna prednost ovog modela, koja uklanja sumnje u njegov kvalitet, je garancija od 36 meseci da će raditi bez ikakvih problema.

Imate dovoljno prostora u svojoj dnevnoj sobi za TV ogromne dijagonale, a akcijska cena od 59.990 dinara vam ne zvuči previše – Denver LED-5569T2CS je pravi model za vas!

Denver LED-5569T2CS možete odmah poručiti putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 104 WinWin prodavnice širom Srbije

4 KOMENTARA

  1. Da li je ovaj TV stvarno UHD ili ima neka “caka” za gledanje UHD kanala?
    ima tri UHD kanala, tačnije pearl.tv, Fashion 4K i Insight UHD, besplatni su za gledanje na poziciji satelita ASTRA 19,2 E. tj. FTA su. Na ovom TV-u imam samo zvuk sa tih kanala, a nemam sliku, tacnije ekran je crn, a ton se cuje. o cemu se radi, pa nema slike?

    • Poštovani Dragane, verovatno je potrebno dodatno podešavanje navedenih kanala na televizoru. Nismo imali priliku da vidimo te kanale, tako da Vam ne možemo pomoći sa tim.

POSTAVI ODGOVOR