Ugradna tehnika – šta treba da znate

Ugradna tehnika – šta treba da znate

6348
0
PODELI

Sve više potrošača u Srbiji opredeljuje se za ugradne uređaje prilikom renoviranja kuhinje. Osim mogućnosti kreiranja kuhinje po meri i odabira najsitnijih detalja, ugradni uređaji su sve inovativniji u tehnologijama koje nude.

Beko je razvio pametne tehnologije na osnovu potreba potrošača, koje su uglavnom fokusirane na uštedu vremena i energije.

Photo-BI-General-Kitchen-Creative-Chaos-Magicians-without-cast

Surf tehnogija u Beko ugradnim rernama obećava visoke performanse pečenja, jer vruć vazduh ulazi u rernu ne samo pomoću ventilatora, već i sa strane i kroz zadnji zid rerne, zahvaljujući čemu se temperatura ravnomereno raspoređuje. Istovremenim pečenjem na više nivoa (do 5), hrana se priprema do 30% brže.

Split & Cook tehnologija omogućava Vam da koristite rernu kao da posedujete dve odvojene rerne u jednoj. Separator deli rernu na pola, pa možete da koristite gornju i donju polovinu zasebno.  Beko Split & Cook tehnologija omogućava različito trajanje pečenja i temperaturu sa do 80°C razlike između gornje i donje rerne.

Beko-2015-Hob-IndyFlex+-Feature-Photo-Without-Cast-Landscape-Low-1-Master

Otkrijte fleksibilnost kuvanja na ugradnim pločama uz Beko IndyFlex+ tehnologiju, koja omogućava da prilagodite  svoju ploču prema broju i veličini šerpi u kojima kuvate. 8 nezavisnih zona za kuvanje daju Vam dovoljno prostora da kuvate u 8 malih posuda ili 2 velike po potrebi. Naravno, upotrebom zona pravih dimenzija brže ćete spremati hranu.

Beko ugradne sudomašine sa LED indikatorom Vas „obaveštavaju“ kada Vaša mašina završi sa radom. Kada su u pitanju performanse pranja, AquaIntense tehnologija u Beko sudomašinama poseduje specijalnu “intenzivnu zonu” sa desne strane mašine za sudove, koja omogućava 5 puta bolje performanse pranja. Zahvaljujući propelerima koji se rotiraju 180° i glavi koja se rotira 360°, voda dopire dublje u mašinu, a jači pritisak vode u donjoj korpi omogućava savršene rezultate pranja, čak i kod jako prljavih sudova.

Photo-BI-General-Kitchen-Dark-Colour-Fans-without-cast

Opremite Vašu kuhinju, uz Beko ugradnu tehniku.

Detaljno o akciji koja je trenutno aktuelna, možete se informisati OVDE!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR