Udobnost, za vas i vašu bebu!

Udobnost, za vas i vašu bebu!

537
0
PODELI

Dečija kolica su neophodni deo opreme za bebu. Roditelji ih koriste za šetnju, obavljanje kupovine, ili kada treba umiriti i uspavati nervoznu bebu, jer ništa ne pomaže kao ljuljuškanje i šetnja po svežem vazduhu. Mnoge stvari se nalaze na listi “neophodne” bebi opreme, ali kolica su zaista važna. Dobra kolica će vam olakšati svaki izlazak sa vašom bebom. Zbog toga je važno da odaberete model koji će odgovarati vama i vašem mališanu. WinWin vam za zadovoljenje prioriteta i potreba, vas i vaše bebe, preporučuje kolica Primebebe Latitude, 2u1 .

Kolica 2u1 su veoma praktična, uz njih dobijate i sedište ili nosiljku za bebe. Roditelji se često odlučuju za kombinaciju sa sedištem, jer nosiljku beba vrlo brzo preraste. Autosedište koje se montira na kolica je odlična varijanta za prevoz bebe do šest meseci, nakon čega dete možete voziti u kolicima u poluležećem ili sedećem položaju.

Latitude model kolica je namenjen roditeljima koji žele moderan stil i nešto potpuno drugačije i inovativno. Zadovoljavaju kriterijume i najzahtevnijih potrošača. Na laganoj aluminijumskoj konstrukciji, jednostavno se postavlja autosedište ili korpa/sportski deo i laganim potezom ručke okrene se za 360 stepeni, bez “vađenja” iz konstrukcije. Visina ručke je podesiva u tri položaja. Izuzetno je lako rukovati kolicima zahvaljujući prednjim točkovima koji su manji, opremljeni amortizerima i okreću se. Materijal na kolicima izrađen je prema Oeko-Tex® Standard 100, što znači da je potpuno siguran, jer ne sadrži supstance niti hemikalije koje mogu iritirati kožu ili izazvati alergije kod deteta. Korpa Primebebe osigurava udobnost i sigurnost. Obložena je dodatnim prozorčićima na bočnim stranama sa ugrađenim mrežicama, radi lakšeg protoka vazduha u letnjim danima. Sportski deo se sastavlja iz korpe na način da potezom dva remenčića napravite sedeći deo i ručkicom koja je sa spoljne strane, nameštate položaj za leđa. Uz sportski deo ide i dodatni perivi jastučić, koji je dvostrani – za zimsko i letnje vreme. Zimska strana jastučića zadržava toplotu tela i na taj način greje, dok je letnja strana napravljena od prozračnog materijala koji se ne zagreva. Krović na kolicima, ima dodatni prednji deo koji štiti, pravi senku i koji se može namestiti, radi dodatne zaštite deteta od vetra ili sunca. Ukoliko želite ukloniti zaštitu od sunca, okrenete je prema unutrašnjosti krovića ili je skinete. Na vrhu krovića je prozorčić, kako bi dete lakše videlo vas, a i vi njega. Deo gde dete drži nogice je podesiv, u tri položaja.

Primebebe Latitude, 2u1 će odgovoriti na izazove i situacije sa kojima se srećete svakodnevno. Možete ih koristiti na raznim terenima: asfaltu, kaldrmi, travi…To su kolica za različite namene. Lako ćete ih smestiti u prtljažnik ili lift, ako živite u zgradi. Ona su lagana i stabilna. Lako su sklopiva, čak i jednom rukom. Tradicija izrade, ispraćena razvojem novih inovativnih ideja, koje čine život dece i roditelja lakšim, odraz su najsofisticiranijih trendova u dizajnu i garantuju kvalitet. Izrađena tako da budu sigurna, praktična i udobna, kako za roditelje, tako i za decu, Primebebe Latitude 2u1 kolica, zaista nude udobnost u svakodnevnom životu.

Omiljena među roditeljima zbog svoje jednostavnosti, prilagodljivosti i mogućnosti lakog upravljanja, sinonim su za kvalitet, jednostavnost i funkcionalnost. Posebno je istaknut duo modularni sistem, koji zadovoljava sve potrebe roditelja i deteta, od bebinog rođenja, pa sve dok ne preraste kolica. Set Primebebe Latitude 2u1, sadrži: korpu/sportsko sedište, aluminijumski okvir, prostranu shopping korpu, odvojiv dodatni dvostrani jastučić, adaptere za autosedište. Dakle, sve što vam je potrebno da uživate u roditeljstvu i radosnim osmesima vaše bebe!

Primebebe Latitude, 2u1 kolica možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ih kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

 

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR