Udobnost koju želi svaki gejmer!

Udobnost koju želi svaki gejmer!

938
0
PODELI

Gaming fotelja mora da pruža elegantnu udobnost koja vam je potrebna dok boravite u svom omiljenom gaming svetu. Ona mora biti savršeno prilagođena potrebama gejmera. Zato vam WinWin predstavlja gaming fotelju CH-106, sa kojom ćete iskusiti vrhunsku zabavu i najrealističniju vožnju do sada i to iz udobnosti sopstvenog doma. Učinite svoj prostor za igru prijatnim. Udobne stolice omogućavaju da se koncentrišete na igru, umesto na bol u leđima.

Gaming fotelja svakako mora da poštuje sve bitne ergonomske forme, ali poenta je u tome što mora da odgovara osobi koja je koristi. Danas gejmeri provode dosta vremena za računarom i bitno je da u periodu kada to čine, imaju dobru potporu. Fotelja mora biti udobna i dizajnirana tako da vam olakša igru, a ne da vas nakon nekog vremena provedenog u njoj sputava. Strateški mora biti dizajnirana da poveća produktivnost, tako što će omogućiti da bez umora, ostanete koncentrisani duži vremenski period. Naravno, bitna je odgovarajuća visina stola, kao i visina i udaljenost monitora, u odnosu na oči. Ergonomija i zdravlje su neizostavno povezani i zato pažljivo birajte.

Gaming fotelja za uživanje tokom igre, za udobno dugotrajno igranje, ona u kojoj se može lako naći pozicija, je svakako gaming fotelja CH-106. Apsolutno zadovoljava sve zahteve, a svojom udobnošću, modernim dizajnom i kvalitetom, zadovoljiće i najzahtevnije gejmere. Pruža izuzetnu udobnost i ergonomski oblik, uz atraktivan gaming dizajn, poseduje podešavanje visine, nagiba i ljuljanja, kao i čeličnu bazu, robusne ručke i izdržljivost do 150kg. Visina stolice možete podesiti od 410mm – 510mm. Dimenzije sedišta su 360x490mm, dok je visina naslona 800mm, a širina osnove 680mm. Ukratko, to je gaming fotelja izrađena od kvalitetnog materijala, za besprekornu udobnost prilikom dužih sesija.

Ona je ukras vašeg prostora za igru. Svojim oblikom i kombinacijama materijala predstavlja svojevrsnu savremenu skulpturu u vašem ličnom prostoru. To je savremena udobnost koja pleni! Nova gaming fotelja će vaš kutak učiniti privlačnijim, kako biste u njemu proveli zanimljive sate i sate, u igri. Samo jedan komad novog gejming nameštaja, kao što je ova gaming fotelja, može u potpunosti da izmeni enterijer i doda mu posebnu dozu šarma i vašeg ličnog pečata.

I kao što rekosmo, CH-106 gaming stolica pruža izuzetnu udobnost, uz atraktivan gaming dizajn, podešavanje visine i nagiba. Čelična baza i robusne ručke pružaju izdržljivost do 150Kg. Na samom naslonu nalaze se 2 jastučeta, za podršku vratnom delu kičme, kao i donjem delu leđa. Zato, ne gubite vreme!

Gaming fotelju CH-106 možete poručiti odmah putem WinWin sajta ili je kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR