Ubisoft zvanično najavio Far Cry 4

Ubisoft zvanično najavio Far Cry 4

813
0
PODELI
ubisoft-makes-far-cry-4-official-due-this-november-140017088988

Ubisoft je zvanično najavio Far Cry 4. Igra će se pojaviti 21. novembra 2014. za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.

Mesto dešavanja u Far Cry 4 su Himalaji. Konkretno mesto dešavanje je regija pod imenom Kyrat, po Ubisoftu “opasna i divlja oblast Himalaja koja oduzima dah,a koja pati pod režimom despotskog diktatora koji se sam proglasio kraljem “.

Treba očekivati veliki izbor oružja, vozila i divljih životinja,a među njima će biti slonovi koji će moći da se jašu.

Far Cry 4 razvija Ubisoft Montreal razvojni studio u saradnji sa Ubisoft Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai i Ubisoft Kiev razvojnim studijima.

Glavni producent Far Cry 4, Dan Hay iz Ubisofta je izjavio: “Sledeći uspeh koji je postigao Far Cry 3, želeli smo da franšizu uzdignemo na sledeći nivo i da napravimo igru koja će iznenaditi igrače i prevazići njihova očekivanja. Obzirom na jedinstveno mesto dešavanja, mislimo da će se Far Cry 4 istaći kao vrhunska pucačina iz prvog lica i uzbuđeni smo da otkrijemo još informacija o igri u narednim mesecima”.

Far Cry 4 će biti demonstriran po prvi put na predstojećem E3 2014 sajmu u junu mesecu.

Igra se već može pre-orderovati. Ako to učinite dobićete Limited Edition verziju igre koja uključuje “Hurk’s Redemption” pack koji sadrži tri dodatne misije u kojima glavnu ulogu igra popularni lik iz Far Cry 3 DLC-a. Takođe ćete dobiti i njegov harpun.

FC4_Mockup_Limited_Edition_UK.jpg-resize

Pogledajte i Eurogamer najavu za Far Cry 4:

Da li ste igrali Far Cry 3 i da li željno iščekujete Far Cry 4?

Izvor: Eurogamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR