Ubisoft prikazao video PC verzije igre Watch Dogs

Ubisoft prikazao video PC verzije igre Watch Dogs

1056
0
PODELI
Watch-Dogs

Ubisoft je izbacio novi video gde se vidi PC verzija open-world igre Watch Dogs, prvi put posle 2012. godine. Pogledajte:

U videu se govori o tome kako je Ubisoft Montreal blisko sarađivao sa Nvidijom kao bi se u PC verziji Watch  Dogs našli neki ekskluzivni efekti.

PC verzija koristi Nvidia HBAO Plus (Horizon Based Ambient Occlusion) tehnologiju, koja dodaje bogatije i realističnije senke oko objekata koji blokiraju sunčeve zrake.

Watch Dogs na PC-iju takođe koristi Nvidia TXAA tehnologiju, novu anti-aliasing tehniku, kojsa smanjuje treperenje koje se ponekad vidi tokom kretanja u igrama.

Predstavnik Ubisofta je rekao: “Sarađivajući sa kompanijom Nvidia želimo da osiguramo da PC gameri mogu da uživaju i da istražuju najrealističniji i vizuelno impresivan svet koji je ikad napravljen. Windy City(Vetrovit grad – nadimak Čikaga) kakvog ga nikad ranije niste videli”.

Od kada su se pojavili novi traileri za Watch Dogs prošlog meseca, mnogi gameri tvrde da je grafika u ovim trailerima, primetno lošija od one prikazane na prezentaciji igre na E3 2012. Razvojni studio Ubisoft Montreal tvrdi da je na prezentaciji 2012. prikazan snimak iz PC verzije igre, a da su skorašnji traileri sa konzolnih verzija. Evo kako je izgledala ta prezentacija na E3 2012:

Da li mislite da je i PC verzija Watch Dogs iz prvog videa pretrpela grafička “oštećenja” u odnosu na snimak iz 2012. godine?

Watch Dogs će pojaviti 27. maja 2014. za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One. Verzija za Wii U će uslediti nešto kasnije.

Izvor: Eurogamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR