U susret Danu zaljubljenih!

U susret Danu zaljubljenih!

911
0
PODELI

Sredina najromantičnijeg meseca u godini je u celom svetu vreme za praznik ljubavi, kao stvoren da se prisetimo koliko je dragocen svaki trenutak proveden u društvu voljene osobe.

Iako se pričom o komercijalizaciji praznika pokušava umanjiti vrednost dana kada se slavi ljubav, mnogi od nas žele da toga dana ukažu pažnju svom partneru i lepim poklonom, te tako uvećaju ili potvrde svoju ljubavnu čaroliju! Možda još ništa niste isplanirali, a možda ste nekog tek pronašli i sada smišljate najbolji put do njenog ili njegovog srca. Ako ste nepopravljivi romantičar i jedva čekate taj dan, posetite WinWin i obradujte dragu osobu. Za najlepše ljubavne trenutke, WinWin ima za Vas korisne preporuke.

Ukoliko želite svečan sto samo za vas dvoje, upriličite ga i ne zaboravite da ispod salvete ostavite ljubavnu poruku. Ostavite utisak, izborom pribora i posebno odabranim čašama, a ako uz to želite da Vaša spavaća soba zrači intimnošću, neka posteljina bude izabrana u WinWin-u. Ili ako imate neki drugi detalj na umu – sve možete pronaći u asortimanu kućnog tekstila WinWin-a.

Praznik romantike možete uveličati i spektakularnim ekstravagantnim poklonima, kao što su savremeni mobilni telefoni ili aparati za negu lica i tela.  Da li možda maštate o dobroj torbi ili kvalitetnoj šminci?  Želite li kofer za romantično putovanje iz Vaših zaljubljenih snova? Ili divan praktičan ranac za svaku priliku? Ako Vaša bolja polovina voli vino, slavi vinogradarsku slavu, Svetog Trifuna i tog 14. februara otpočne rezidbu vinove loze, kao što običaji i red nalažu – obradujte ga alatom iz naše ponude, za tu priliku.

Naposletku, za šta god se odlučili, važno je samo jedno – ljubav!

Neki su skloni i mišljenju da je ovaj praznik tekovina modernizma i da je njegov osnovni cilj komercijalne prirode. Međutim, ima zaista mnogo dokaza da nije sve u poklonu i novcu i da je ostalo mnogo toga i za ljubav! I zato Vam mi savetujemo, ako ste neodlučni i ne znate koji poklon da izaberete –  poklonite WinWin vaučer – u lepoj koverti i sa najlepšim željama.

 Doživite romanticne trenutke za Dan zaljubljenih.

 Specijalnu ponudu za Dan zaljubljenih možete pogledati OVDE.

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR