U susret bebinoj prvoj kupovini!

U susret bebinoj prvoj kupovini!

4998
1
PODELI

Beba je na putu i već uveliko pravite spisak neophodnih stvari za kupovinu? Sigurno već jeste, a ukoliko niste, na spisak stavite i preko potrebna kolica. Kako biste napravili pravi izbor, pogledajte našu ponudu.

Uzbuđenje svakako raste i sigurno vodite računa o tome da sve što kupite bude kvalitetno, ali i funkcionalno. Pored kreveca, kolica su sigurno na vrhu svakog spiska. U moru kolica za bebe, različitog kvaliteta, materijala, dizajna teško je odmah odabrati ona prava. Nekada je ponuda bila mala, a danas su sve stvari kreirane za najmlađe neodoljivog dizajna, koji vrlo često igra glavnu ulogu pri odabiru.

Kada beba malo ojača i krenu topliji dani, kišobran kolica su idealna i vrlo funkcionalna. Predstavljamo Vam PRIMEBEBE POCKET u bež i teget boji. Vrlo su jednostavna za upotrebu i lagana, dok su prednji točkovi sa EVA gumama pokretljivi u svim smerovima, a na zadnjim se nalaze kočnice.

Kolica su namenjena deci uzrasta od 6 meseci do 4 godine, a poseduju i pojas učvršćen u 5 tačaka, sklopivu zaštitu od sunca iz 2 dela. PRIMEBEBE POCKET kolica možete poneti svuda sa sobom, jer su teška samo 4.7kg.

Izaberite najkvalitetnije za svoje najmilije – PRIMEBEBE POCKET kišobran kolica.

PRIMEBEBE POCKET kišobran kolica možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ih kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR