Turing najavio telefon sa dva procesora i tri baterije!?

Turing najavio telefon sa dva procesora i tri baterije!?

8615
0
PODELI

Nakon brojnih odlaganja Turing Phone-a, izgleda da se Turing Robotic Industries (TRI) vraća sa mnogo, mnogo neverovatnih tvrdnji. U svom mejlu CEO Steve Chao je najavio novi telefon koji je deo The Outer Blueprint, programa na kome radi TRI kako bi implementirao veštačku inteligenciju u pametne telefone.

Turing phone 02

Turing ovaj model, Turing Phone Cadenza, naziva “perfektno dizajniranim uređajem”, a očekuju da krene sa prodajom sledeće godine. Neke od navodnih specifikacija su dva Snapdragon 830s procesora (Da, dva procesora koja još uvek nisu ni najavljena), “iMAX 6K Quad kamera na poleđini, Triplet Lens/T1.2” od 60Mpix (Šta?!), 20Mpix kamera na prednjoj strani, 12GB DDR4X RAM memorije, 512GB interne memorije sa dva slota za microSD memorijske kartice, 100Wh baterijom sa grafenom i hidrogenskim ćelijama (Ponavljamo, šta?!) i mogućnošću da čita četiri nanoSIM kartice istovremeno…

Cadenza će navodno koristiti Swordfish OS, neobjavljeni operativni sistem zasnovan na Sailfish, ali sa mogućnošću AI deep learning (učenje od strane veštačke inteligencije, na kome rade mnoge kompanije u poslednje vreme).

Turing phone 03

Slažemo se, i mi smatramo da je reč o šali ili parodiji, ali ova objava je deo zvaničnog Turing newsletter-a. Kompletan newsletter moguće je videti na linku ovde.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR