Za one koji vole da budu negovani i elegantni – Trimer Remington...

Za one koji vole da budu negovani i elegantni – Trimer Remington HC7150 Titanijum plus 6

1211
0
PODELI

Ovaj inovativni trimer koristi naprednu geometriju nožića koji su napravljeni kako bi maksimalno pojačali efikasnost šišanja i urednog skraćivanja. Uz ovaj trimer, postignite profesionalne rezultate u sopstvenom domu. Svaki put budite samouvereni uz Trimer Remington HC7150 Titanijum plus 6.

Zahvaljujući pouzdanom litijumskom sistemu punjenja sa 4-satnim punjenjem, ne brinite o tome da li ćete biti prekinuti u toku svoje  nege i ulepšavanja,  jer  Titanium Plus radi bežično do 75 minuta. Turbo boost funkcija pruža dodatnu snagu koja vam je potrebna. Nožići od titanijuma pružaju izdržljivost, dok inovativni SlideSelect podesivi nastavci sa automatskim izborom odabrane dužine precizno oblikovanje izgleda.

Možete odabrati postavke za dužine skraćivanja od 1-44mm kako biste bili sigurni da ćete uvek izgledati elegantno, nezavisno od toga radi li se o “faded beard“ izgledu ili uređenoj kratkoj bradi. Jednostavno odlaganje je zagarantovano jer se kabl može izvaditi iz uređaja i na taj način je lako prenosiv. Da uvek bude u odličnom stanju, tu su ulje i četka za čišćenje.

Osmišljen za životni stil koji prati 24 sata aktivnosti, 7 dana u nedelji!

Trimer Remington HC7150 Titanijum plus 6 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin maloprodajnih objekata širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR