Trials Fusion ‘Welcome to the Abyss’ DLC trailer

Trials Fusion ‘Welcome to the Abyss’ DLC trailer

744
0
PODELI
WelcomeToTheAbyss-featured-1024x551

Trials Fusion je platformska trkačka igra sa motorima, koju je razvio RedLynx, a izdao Ubisoft. Ovo je peta igra u popularnom Trials serijalu igara u kojima izvodite vratolomije sa motorciklima. Ako imate i igrate Trials Fusion, obradovaće vas vest da se pojavio ‘Welcome to the Abyss’ DLC. Donosi deset novih staza, 24 nova challenge-a, 5 novih achievementa i nove objekte za track editor. Pogledajte launch trailer za ovaj DLC:

Trials Fusion ‘Welcome to the Abyss’ DLC je smešten duboko ispod okeana, gde igrači pronalaze drevnu civilizaciju koja je očuvana ispod površine vode.Ova civilizacija je obožavala neidentifikovano božanstvo, pa je moguće da se neka čudovišta, koja kao da su izašla iz neke Lovecraftove knjige, pojave tu i tamo na stazama.

Trials Fusion ‘Welcome to the Abyss’ DLC je uključen u Season Pass, a ako želite posebno da ga kupite cena je £3.99/$4.99/€4.99, dok Season Pass u koju su uključeni svih 6 DLC-ova koji će se pojaviti za ovu igru (tri su se do sada pojavila), košta £15.99/$19.99/€19.99.

Da li ste fan Trials serijala i da li igrate Trials Fusion?

Izvor: CVG

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR