Superiorne performanse – Transcend TS1TSSD230S SSD!

Superiorne performanse – Transcend TS1TSSD230S SSD!

1403
0
PODELI

Tragate za SSD-om koji garantuje mnogo bolje performanse i pouzdanost u odnosu na prethodne modele? Predstavljamo Vam Transcend TS1TSSD230S SSD kapaciteta od čak 1TB.

Pre svega ovaj SSD zasnovan je na najnovijoj 3D NAND tehnologiji, stvorenoj tako da omogućava vertikalno širenje ćelija za skladištenje, tako što se slažu jedna na drugu, pri čemu se koriste izuzentno kvalitetni čipovi. To dalje znači da se memorijske ćelije spajaju vertikalno u više slojeva što doprinosti boljim performansama i boljoj izdržljivosti.

Predstavljeni SSD opremljen je DDR3 DRAM keš memorijom koja pruža izvanredne performanse čitanja do 560 MB/s i pisanja do 520 MB/s. To nije sve, dizajniran je tako da omogućava potpunu pouzdanost uz RAID motor, LDPC kodiranje i ECC algoritam. I još nešto, tehnologija koja sprečava habanje dodatno osigurava integritet podataka tokom prenosa i time produžava životni vek uređaja.

Vi kao korisnik možete preuzeti kontrolu nad SSD-om i pratiti njegov status i rad kroz S.M.A.R.T tehnologiju ili pak preneti podatke sa originalnog diska na SSD sa samo nekoliko klikova. Sa druge strane, odlikuje ga 2.5“ format, a teži svega 63g, tako da je savršeno tanak i lako prenosiv. Takođe, kroz Sleep Mode produžava se vek trajanja baterije, jer se isključuje onda kada se ne koristi, a samo kroz 20 milisekundi možete se vratiti na posao. Potvrda superiornih performansi predstavljenog SSD-a jesu i brojne osvojene prestiže nagrade.

Ultra tanka, ultra pouzdan – Transcend TS1TSSD230S SSD!

Transcend TS1TSSD230S SSD možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR