Vaši podaci na sigurnom – Transcend eksterni hard diskovi!

Vaši podaci na sigurnom – Transcend eksterni hard diskovi!

1610
0
PODELI

Sigurno oduvek želite da svi Vama bitni podaci budu na jednom mestu, pre svega na sigurnom prostoru? Takođe, pored toga, bitno Vam je i da eksterni hard disk izgleda lepo i da bude tanak? Predstavljamo Vam Transcend eksterne hard diskove, izuzetnih performansi.

Najpre, tu je Transcend TS1TSJ25M3S/Transcend TS2TSJ25M3S eksterni hard disk. Prenosivi i čvrsti disk, dizajniran je tako da bude otporan na svaki šok. Tome doprinosi čvrsta gumena zaštita, kao i unutrašnji amortizer. Ovaj hard disk dostupan je u kapacitetima od 1TB, kao i od fenomenalnih 2TB, sasvim dovoljno prostora za sve što želite da sačuvate. Krase ga svetlo zeleni detalji, kao i tamno siva zaštita, zbog čega i nosi naziv Iron Gray (Slim).

Sa druge strane, tu je i Transcend TS1TSJ25M3G/Transcend TS2TSJ25M3G, koji zbog tzv „vojnički“ zelene boje, ponosno nosi ime Military Green (Slim). Takođe, možete birati između onog od 1TB ili 2TB, dok samo jednim pritiskom na dugme obezbeđuje automatsko rezervisanje.

Ono što razlikuje ove modele od prethodnih svakako jeste izuzetno tanak dizajn! Tome svedoče i sledeće informacije. Prvo, tanji su 20% od prethodnih modela, tj za 4.3mm. To dalje doprinosi tome da su i 45g lakši. Sada kada znate sve ovo, jasno Vam je zašto im reč Slim savršeno pristaje.

Predstavljeni eksterni hard diskovi, kompatibilni su sa Windows 7/8/10/Mac OS 10.7 (ili noviji)/Linux Kernel 2.6.31 (ili noviji) operativnim sistemima. Gde god da krenete, Vaše datoteke i fajlovi biće uvek sa Vama, skladišteni u zadivljujuće otpornim, sigurnim, tankim i lakšim diskovima.

Verujte u njihovu pouzdanost – Transcend eksterni hard diskovi.

Transcend eksterne hard diskove možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ih kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR