Toshiba predstavila Canvio AeroCast Wireless hard disk

Toshiba predstavila Canvio AeroCast Wireless hard disk

956
0
PODELI
Canvio AeroCast Wireless 38d-crop

Toshiba je predstavila Canvio AeroCast Wireless hard disk. Radi se o inovativnom uređaju koji spaja benefite eksternih hard diskova većih kapaciteta sa slobodom koju omogućava bežična veza. Korisnici mogu da se povežu na svoj Chromecast uređaj i pristupe svom sadržaju tako što će skinuti Toshiba Google Cast Ready aplikaciju i sa njom streamovati sadržaj sa Canvio AeroCast Wireless hard diska na HD televizor. Dakle Canvio AeroCast Wireless hard disk je brz i pouzdan all-in-one uređaj koji vam omogućava  smeštanje podataka i pristup njima bežičnim putem.

Canvio AeroCast Wireless 38a-crop

Korisnici lako mogu da uploaduju i backupuju sadržaj sa svojih mobilnih uređaja na Toshiba Canvio AeroCast Wireless hard disk. Momentalni pristup podacima je obezbeđen preko lokalne Wi-Fi mreže ovog uređaja, pa internet nije potreban. Canvio AeroCast Wireless hard disk može da izdrži do 5 sati na bateriji i može da se poveže istovremeno sa 6 uređaja.

Canvio AeroCast Wireless 38c-crop

Toshiba je predstavila i Canvio Cast Wireless Adapter, koji proširuje upotrebljivost postojećih hard diskova i omogućava korisnicima da svoje fajlove bežično uploaduju, dele, skidaju ili streamuju sa hard diska na bilo koji bežično povezan mobilni uređaj. Canvio Cast Wireless Adapter je kompatibilan sa iPad, iPhone i Android mobilnim uređajima.

Canvio AeroCast Wireless 38b-crop

Verzija Canvio AeroCast Wireless hard diska od 1TB će biti dostupna po ceni od $219.99 od 11. decembra 2014. Canvio Cast Wireless Adapter će biti dostupan po ceni od $79.99, od istog datuma.

Izvor: TechPowerUP

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR