Toplota u bilo kojoj prostoriji, uz uljani radijator Prosto!

Toplota u bilo kojoj prostoriji, uz uljani radijator Prosto!

3156
0
PODELI

Tokom godine postoje periodi, naročito sa dolaskom jeseni i hladnih dana i noći, u kojima je neophodno dogrevati prostorije. Aparati za dogrevanje, brzo se zagreju i ugreju prostoriju, pa ipak, da bi dosegli potpunu efikasnost, izolacija i stolarija moraju biti kvalitetne. Ukoliko želite jednostavno da zagrejete prostorije, u kojima najviše boravite, a da i uštedite, odlučite se za uljani radijator. WinWin vam preporučuje uljani radijator sa ventilatorom Prosto UR-B22FT-11A, uz koji će vaš dom uvek biti topao.

Jednostavan prenos, zahvaljujući ili maloj kilaži, ili ugrađenim točkićima, kao i ušteda energije, prednjače kao dobre osobine. Ovi prenosivi aparati mogu vrlo brzo i ravnomerno da zagreju i održe toplotu u prostorijama. Oni funkcionišu slično TA pećima, koje akumuliraju toplotu. Uljani radijatori imaju termostat koji reguliše zagrevanje ulja u cevima i na taj način štede električnu energiju. Ukoliko vam treba ekonomično i pouzdano grejno telo, uljani radijator Prosto UR-B22FT-11A je pravi izbor za vas. Brzo će zagrejati prostor i neće naruštiti estetiku vašeg doma, a emitovaće toplotu i nakon što se ugasi. Vi sami možete podesiti temperaturu, jednostavnim okretanjem točkića na termostatu radijatora. Upravo to je, ključna prednost uljanih radijatora, u odnosu na grejalice koje zagrevaju samo dok su uključene.

Prosto UR-B22FT-11A samostojeći, uljani radijator sa 11 rebara i ventilatorom, maksimalne snage od 2400W, podesive u 3 stepena: 800/1200/2000W, sa snagom grejača na ventilatoru od 400W, odlikuje jako brzo zagrevanje, što je velika prednost u hladnim danima. On ima ugrađen termostat, indikatorsku lampicu, zaštitu od pregrevanja, kao i prevrtanja. Tu je još i tajmer funkcija, upuštena drška za lakšu manipulaciju i držač priključnog kabla. Radijator je ispitan pod pritiskom i sa svojim praktičnim dimenzijama od 505x290x648mm i težinom od 12,6 kg, zaista je sjajan uređaj za svakodnevnu upotrebu.

Zagrevanje prostora, jedno je od životnih pitanja, pa mnogi ljudi, kako bi smanjili potrošnju struje ili upotrebu drva, odlučuju da zagrevaju samo one prostorije, koje su im najpotrebnije. Svi znamo da je u jutarnjim časovima, kada je najhladnije, potrebno samo malo zagrejati prostoriju, a za to je najbolje rešenje, uljani radijator. Jer on je: mobilan, štedljiv, bezbedan, praktičan!

Ukoliko prostoriju dogrevate uljanim radijatorom Prosto UR-B22FT-11A, ostvarićete najveću uštedu. On koristi struju kako bi zagrejao ulje kojim su ispunjena rebra radijatora, a kako se ulje sporo hladi, radijator duže zrači toplotu. Termostat možete da podešavate kako želite i u skladu sa tim radijator će se zagrevati. Koristiće struju dok ne dostigne zadatu vrednost na termostatu, nakon čega će se isključiti i emitovati toplotu. U zavisnosti od podešavanja termostata, radiće određeno vreme, te se ugasiti, na isto toliko vremena, a zatim se ponovo uključiti i zagrevati ulje. Na primer, ukoliko je radijator podešen na 800 – 1200W, on će raditi desetak minuta, nakon čega se isključuje i emituje toplotu desetak minuta i tako u krug, dok ga u potpunosti ne isključite. Radijator je prenosiv, ne zauzima mnogo prostora, a proizvođač savetuje da se drži ispod prozora i da se ne prekriva.

Prosto UR-B22FT-11A, jednostavan je za upotrebu, idealan za dogrevanje u hladnim jesenjim, kao i u prvim danima proleća, jedan je od najzdravijih vidova grejanja. Nema duvanja, nema gasa, nema drva, uglja, nikakvih isparenja, preteranog sušenja vazduha…

Maksimalno ćete uživati u svim prednostima ovog uljanog radijatora, koji možete ostaviti uključen i kada niste kod kuće, bez straha.

Prosto UR-B22FT-11A uljani radijator, možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR