Topla preporuka, panelni radijator NOIROT SPOT E II 2500W

Topla preporuka, panelni radijator NOIROT SPOT E II 2500W

3344
0
PODELI

Kako se hladno vreme sve više oseća, velika je verovatnoća da će vam savremeni radijatori, koji će zagrejati vaše prostorije biti uskoro potrebni, naročito, u jutarnjim i večernjim časovima. Poslednja stvar koju želite, je hladna kuća i iznenadna prehlada. A tu je i nastupajuća zima, na koju treba misliti. Na sreću, postoji jednostavno rešenje da bi problem bio rešen. Tu je panel radijator, koji smanjuje račune za grejanje, NOIROT SPOT E II 2500W, sa analognim termostatom, koji vam WinWin preporučuje, jer pored ostalih prednosti, postoji i režim rada koji je veoma zgodan dok ste odsutni. Ako dođete kući ranije, lako možete namestiti podešavanja kako biste imali temperaturu prema vašim potrebama.

Električni, panelni radijatori, veoma su popularni u našoj zemlji i zbog toga što je cena struje relativno pristupačna. Sa NOIROT SPOT E II možete da kontrolišete grejanje i ostvarite dodatne uštede. Ovo je konvekcioni panelni radijator, patentiran francuski proizvod, sa 10 godina garancije. To je ujedno i najprodavaniji radijator u svetu, čija je potrošnja do 65% manja, nego kod ostalih radijatora! Precizan je, nečujan i jedan je od najboljih uređaja u svojoj kategoriji. Montira se na zid pomoću nosača, na način da je donji deo radijatora udaljen od poda 10 – 15 cm. Snage je 2500 W i po tipu spada u suve radijatore. Panelnog je formata i ima dimenzije 900 mm x 440 mm x 80 mm, a tu je i kabal sa desne strane, dužine    1.3 m. Težine je 7.5 kg, a kapacitet grejanja je do 32 m2.

Proizveden je od kvalitetnih materjala i njegova čelična karoserija premazana je epoksidnim polimerizovanim poliesterom. Grejač je RX Silence®. Ima regulaciju velike preciznosti i jednostavne upravljačke kontrole. Može se koristiti i u vlažnim prostorijama, jer poseduje IP24 zaštitu od prskanja vodom, što znači da ima specijalno uzemljenje. Kada se prvi put pusti u rad, može se osetiti ne bas prijatan miris, ali to je normalno za sve nove proizvode, jer sagoreva industrijska prašina u njima.

Kako bi radijator što efikasnije grejao, postavite ga na najhladnijem mestu, na primer, ispod prozora. Ostavite što više prostora ispred njega, minimalno 50 cm. Ne prekrivajte ga, kako bi imao cirkulaciju vazduha. Ako se desi da slučajno, nešto padne na njega, on će se automatski ugasiti, jer ima specijalan senzor za detekciju prekomernog vraćanja toplote u kućište. Radijator se slobodno može montirati i u kupatilu, a tada je bitno je da je od tuš kabine ili kade, udaljen minimalno 60 cm.

NOIROT SPOT E II radijator, zahteva vrlo malo održavanja. Za površinsko uklanjanje prašine koristite suvu tkaninu, a za mrlje vlažnu. Nemojte koristiti abrazivne ili metalne predmete, kako ne biste oštetili sloj poliestera. Preporučuje se da povremeno očistite otvore za vazduh, pomoću mekane četke nastavka na usisavaču, pošto će preterana akumulacija prašine izazvati pregrevanje i aktivirati sigurnosni termički prekidač.

Uživajte u režimu rada sa unapred podešenim programiranjem P1/P2/P3. Da biste koristili unapred definisane programe, namestite vreme i datum na radijatoru (fabrički je podešeno na 00:00). U slučaju nestanka struje na duže od pola sata, moraćete ponovno podesiti sat. Program P1, omogućava da imate odabranu komfornu temperaturu, ujutro od 6-8 i uveče od 17-23 sata. Program P2, omogućava da imate odabranu komfornu temperaturu, ujutro od 6-8, u podne od 11:30-13:30 i uveče od 17-23 sata. Program P3, omogućava da imate odabranu komfornu temperaturu, od 8-23 sata.

Ako vam je dosadilo da svakodnevno odlazite kod roditelja, prijatelja ili na neki društveni događaj, da biste izbegli hladnoću u svom stanu, naučite kako da uživate u svom domu i u hladnim danima, uz NOIROT SPOT E II, panelni radijator. Organizujte druženje u vašem domu i pohvalite se prijateljima, kako ste napravili dobru kupovinu. Svaki vaš gost će biti oduševljen, vašim novim NOIROT SPOT E II, načinom grejanja.

Panelni radijator NOIROT SPOT E II možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR