Topla atmosfera uz Čarobnu peć na čvrsto gorivo

Topla atmosfera uz Čarobnu peć na čvrsto gorivo

3526
0
PODELI

Vreme je za tople promene u vašem domu!

Kada se tokom svežih dana, umorni vratite kući, više od svega volite svoj topli, ušuškan kutak i zato je vreme da polako razmišljate o pripremama za hladnije dane, koji predstoje. Jesenje-zimsko preuređenje doma zahteva da sve bude udobno, puno dragih detalja, ali pre svega i najbitnije je – da bude toplo. Zato, vam WinWin preporučuje najtraženiji model peći na čvrsto gorivo, nižeg cenovnog ranga. Njeno ime je ČAROBNA PEĆ! Napravljena je u potpunosti od čelika, sa čeličnom gornjom pločom i vratima. Dokazaće vam, da je došlo vreme za uživanje u udobnosti doma, uz dobru knjigu, filmski maraton, toplu čokoladu, ili kuvano vino.

Sećate li se mirisa domaćih kolača koje su bake pravile nedeljom, kada cela kuhinja miriše na lenju pitu, čuveni bakin kolač sa višnjama, ili vanilice? Kad deca ne mogu da dočekaju da se ohladi, da ukradu parče?

A kako samo ti kolači mirišu zimi, kada je sav taj čaroban miris, koncentrisan u kući! Ako imate takva iskustva, tada će vam biti zaista čarobno lepo, da se ušuškate i uživate u toplini vašeg doma, gledajući pucketavu vatru kroz prvoklasno ROBAX-SHOTT vatrostalno staklo, na vašoj Čarobnoj peći. Njeno ložište je napravljeno od šamota, koji je kombinovan sa livenom rešetkom. Čarobna peć je izrađena od čeličnog lima, dok su gornje ploče, vrata ložišta i rešetke napravljene od sivog liva. Nominalna toplotna snaga čarobne peći je 7.7 W i greje površinu od 113 m2. Dimenzije peći su 490x510x835mm i dostupna je u 3 boje, od kojih je crvena najveselija i najpogodnija da unese radost u dom, tokom sivih zimskih dana. Preporučuje se, da se uz Čarobnu peć koristi i štediša, koji svojom strukturom i gornjom pozicijom dimne cevi, povećava maksimalni grejni potencijal peći.

Ako imate sreću da imate bake sa severa ili juga, budete razmaženo unuče i pamtite zime po lepoj tradiciji koja se u domaćinskim kućama neguje i danas, a to je: da se nedeljom prave kolači, znate ono, ako neko naiđe, čak iako u goste nikog niste zvali, onda možete za sebe reći, da zaista znate, šta je topli dom. Ono, kad se zimi, gosti dočekuju domaćim kolačima, kafom i čašicom razgovora, kad se zasedne, druži i greje, uz čuvenu Čarobnu peć. Ekonomično i ekološki prihvatljivo rešenje za grejanje, sa smanjenom potrošnjom ogreva i malom emisijom gasova.

Poređajte omiljene knjige na police, dom ukrasite detaljima koji mirišu na jabuke, dunje, cimet i bundevu… i stvorite za svoju porodicu topao ambijent, u koji ćete uvek želeti da se vratite! Neka vam zamirišu drva iz vaše Čarobne peći i lenja pita iz kuhinje, savršen kolač za hladne dane. Ako vam dođu gosti, biće oduševljeni čarobnom atmosferom vašeg doma, mirisom drva i ukusom kolača. Sve će biti potpuno u duhu zime, jer Čarobna peć podstiče toplu atmosferu doma, sa malo novca i mnogo više vaše lične kreativnosti, za zimske dane, pune lepote i toplote.

Čarobnu peć možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili je kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR