Topao dom uz TA peć Igotherm M30AK, 3KW

Topao dom uz TA peć Igotherm M30AK, 3KW

2527
0
PODELI

Za grejanje tokom hladnih dana, mnoga domaćinstva koriste grejanje na struju, preko TA peći i električnih kotlova za grejanje radijatora. Treba uvek napomenuti, da su TA peći veoma ekonomične. To je najbolje i najjeftinije grejanje, jer troši jeftinu struju preko noći, koja je četiri puta jeftinija od dnevne tarife, a toplotu odaje tokom dana kad je i najpotrebnija. Za zimu koja dolazi, WinWin vam preporučuje TA peć Igotherm M30AK sa 18 opeka, snage 3KW.

Igotherm TA peći vam nude novu tehnologiju i kvalitetan proizvod, koji odgovara normama CE i IEC, što su međunarodni i domaći atesti. Ona je ekonomski najisplativije rešenje za korisnike koji imaju dvotarifna brojila. Posebno je jednostavna i čista montaža. Tu je i elegantan dizajn, lako održavanje, ušteda energije, jednostavna kontrola potrošnje i obračuna troškova grejanja, visok komfor bez toškova unapred, ili dodatnih troškova, poput čišćenja dimnjaka, remonta kotlova, i td. Nijedan sistem grejanja nema toliko prednosti kao Igotherm TA peći. Dinamičko odavanje toplote vrši se preko ventilatora, dok statičko održavanje toplote u prostoru, vrši sama peć preko spoljnih površina odnosno isijavanjem, a kombinacijom dinamičkog i statičkog zagrevanja prostora dobija se izuzetno kvalitetno grejanje.

TA peć Igotherm M30AK ima monofazni priključak na električnu mrežu. Napon je 230/400 V. Dimenzije TA peći su 25x71x73cm, u koje staje 18/9 paketa opeka. Za izolaciju termo-akumulacione peći koriste se prirodni materijali neškodljivi za ljudski organizam, kamena presovana vuna i specijalna prirodna izolacija Vermaculit. Jezgro termo-akumulacione peći se sastoji od visoko apsorbcionih cigli čije su dimenzije iste za sve tipove peći. Time se postiže jednostavna i brza montaža i ne postoji faktor greške prilikom ugradnje cigala. Grejna tela u termo-akumulacionim pećima proizvedena su po najvišim standardima. Termostat se koristi za regulaciju akumulacije toplote u jezgru peći. Termo-akumulacione peći Igotherm M30AK koriste dva termostata: termostat punjenja ili radni termostat, koji služi za regulaciju temperature u jezgru i sigurnosni termostat koji služi za zaštitu termo-akumulacione peći. Regulacija zračenja toplote se vrši pomoću ventilatora koji je ugrađen sa zadnje strane termo-akumulacione peći. Ventilator ima dve brzine i uključuje se i isključuje, pomoću sobnog termostata koji služi za regulaciju temperature u prostoriji. Napojni kabal je gumeni 3×2,5mm, a kabal za sobni termostat licnasti 2×0,75mm. Boja TA peći Igotherm M30AK  je slonova kost i elegantno se uklapa u svaku prostoriju. Masa peći je 122 kg, a zapremina prostorije koju greje je od 21 do 37m3.

TA peći Igotherm M30AK su rešenje za grejanje kako u domaćinstvu, tako i u poslovnom prostoru sa mogućnošću regulacije temperature i mikroklime u prostoriji. Ukoliko se peć akumulira isključivo u jeftinoj tarifi, potrošnja će zaista biti isplativa.

Igotherm TA peć možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili je kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR