Topao dom uz sjajne cene

Topao dom uz sjajne cene

1965
0
PODELI

Letnje vrućine su iza nas i već je vreme da razmišljamo kako ćemo zagrejati naše domove, jer hladni dani već su na pragu. U naš asortiman uvrstili smo grejna tela za svačiji ukus ili džep.

Ako ste odlučili da se ove zime grejete na struju, kod nas ćete pronaći veliki asortiman radijatora, grejalica i termoakumolacinih peći.

Novo u našoj ponudi radijatora je električni radijator Prosto FK-Y113/2000, koji sada možete nabaviti po nižoj ceni. Savršen za svaku prostoriju vašeg doma, može se montirati na zid ili na točkiće, pa tako vaše grejno telo u toku dana „vozajte“ svuda sa vama. Gde god vam je hladno.

6824229

Uveliko popularne grejalice, a među njima je i grejalica kalorifer Vorner VFH-0280, sa sniženjem od deset odsto. Sa nekoliko opcija zagrevanja, automatskog isključivanja u slučaju pregrejavanja i lako prenosiva.

4765999

Termoakumulaciona peć 2KW Igotherm M20AK, posebno jednostavne i čiste montaže, sa velikom mogućnošću uštede električne energije. Elegantan dizajn i lako održavanje. Mnogi su navikli na ovaj način zagrevanja prostorija, pa ne oklevajte, već pogledajte našu kompletnu ponudu.

Ali i za one koji su odlučili da prezime uz drva, ugalj ili popularni pelet, imamo veliku ponudu peći, kotlova i kamina.

Nova u ponudi peć na pelet etaž Alfa Commo je trenutno na odličnoj akcijskoj ponudi. Uvek elegantna crna boja, uklopiće se u bilo koji enterijer. Kroz keramička vrata vidi se plamen, pa će vas i vizuelni efekat dodatno zagrejati.

6764629-1

Za kamin na čvrsto gorivo Plamen TRENK sada možete prilično uštedeti. Ovo je kamin manjih dimenzija, pa je izuzetno pogodan za manje vikendice, a dodatni efekat romantičnih zimskih noći, pružiće plamen koji se vidi kroz staklo.

1178470

Čitav asortiman naših grejnih tela, njihove specifikacije i akcijske cene možete pogledati ovde, a mi smo se potrudili da vam prezentujemo što više mogućnosti kako da na vama najprihvatljiviji način prezimite zimu.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR