Top forma iz udobnosti doma!

Top forma iz udobnosti doma!

775
0
PODELI

Trening na sobnom biciklu je praktičan način da steknete kondiciju ili oblikujete svoje telo kako želite. Sjajno je što to može da bude u udobnosti vašeg doma. Svrha treninga na sobnom biciklu može biti različita: da smršate, ojačate noge ili neku drugu grupu mišiča. Grupe mišića koje su prioritene u ovim treninzima su uglavnom butine i listovi, kao i donji deo leđa i tricepsi dok daju potporu telu, za vreme vožnje. Treniranjem na sobnom biciklu imaćete puno koristi: bićete u formi, smanjićete masne naslage, ojačati mišiće. Ako posedujete magnetni sobni bicikl Ring RX 107 B, koji vam WinWin preporučuje, ne morate da brinete kakvo je vreme napolju ili da li ćete stići do fitnes centra, u toku dana.

Jedna od koristi treninga na sobnom biciklu je i to što možete pratiti broj otkucaja srca i prilagođavanjem sebi, poboljšati topljenje masnih naslaga. Kada bi ovo radili na običnom biciklu morali biste ručno da pratite puls, ili da kupiti merač otkucaja srca. Nakon što odredite odgovarajući srčani ritam (HR), pri kome dolazi do topljenja masti u vašem organizmu, možete povećati intezitet treninga tako da ga usaglasite sa vašim srčanim ritmom. Sobni bicikli su veoma korisni ljudima koji imaju problem sa kolenima i leđima. S’ obzirom da je veći deo težine tela na sedištu bicikla, pritisak na kolena je manji. Zato je bitno, da sedište bude udobno, posebno pri dužim treninzima.

Magnetni sobni bicikl Ring RX 107 B ima 8 nivoa visine sedišta, koje je pritom jako udobno. Mogućnost podešavanja sedišta gore-dole, čini ga još praktičnijim. Nova high-tech magnetna tehnologija, uz ojačan prenosni kaiš i ležaj, kao i podešavanje ugla upravljača, te točkiće za premeštanje daće vam mogućnost da vaš sobni bicikl, potpuno prilagodite vašim potrebama. A tu je i nivelacija u odnosu na površinu na kojoj bicikl-trenažer stoji. Mat crna boja metala, uz mat crnu, sivu i srebrnu boju kutije i  moderan dizajn, sa digitalnim displejm koji pokazuje potrošnju kalorija, vreme vožnje, brzinu, predjeni put i druge važne parametere, učiniće da sa zadovoljstvom upotrebljavate Ring RX 107 B.

Dimenzije montirane sprave su: 79x50x118 cm, masa 19 kg, težina zamajca 5 kg, dok je maksimalna nosivost 100 kg. Bicikl ima 8 nivoa opterećenja, scaning, odometer. Imatećete uvid u ukupnu kilometražu, koja se ne može brisati, a tu je i merenje pulsa, koji se meri na rukohvatima, kroz dlanove. Za ovaj model je obezbedjen servis i svi rezervni delovi.

Trenig na sobnom biciklu može biti aerobni ili intervalni, ali koji god da primenjujete pre nego što krenete sa treningom bitno je da se dobro zagrejate, kako biste izbegli neželjene povrede koje će usporiti vaš napredak. Na kraju treninga je veoma poželjno, da nastavite okretanje pedala sa minimalnim intezitetom, kako bi umirili organizam. Najbolji način da napredujete i istopite masne naslage je da nakon zagrevanja, posebno za početnike, vežbate 20 – 30 minuta sa 65% od maksimalnog srčanog ritma. Ovo je veoma dobro zato što 30 minuta vežbe sa 65% srčanog ritma, topi oko 300 kalorija, a to je dovoljna potrošnja da se ne biste više gojili. Dobar način za skidanje masti je i trening u vremenskim intervalima. To podrazumeva serije intezivnih napora, sa intervalima slabijeg napora. Postoje istraživanja koja kažu, da ovaj vid treninga može da sagori tri puta više masti za duplo manje vremena, nego aerobni trening.

Ring RX 107 B sobni bicikl je efikasna, popularna i komforna sprava za trening, za sve koji žele da održe i unaprede nivo kondicije. Okretanjem pedala angažuju se najveće grupe mišića. To zahteva da srce snažno pumpa krv, čime se trenira celokupan kardiovaskularni sistem, ubrzava metabolizam, putem znoja izbacuju se toksini i poboljšava se celokupno stanje organizma.

Sobni bicikl Ring RX 107 B možete postaviti ili pomeriti bilo gde i uživati u treningu, uz vašu omiljenu muziku, cvrkut ptica ili jednostavno u tišini, kako god vama prija.

Sobni bicikl Ring RX 107 B, možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR