Top 8 ideja za kupovinu poklona ispod 2 000 dinara

Top 8 ideja za kupovinu poklona ispod 2 000 dinara

5134
1
PODELI
pegla

Veoma često se svako od nas nađe u situaciji kada ne zna šta pokloniti prijatelju, voljenoj osobi, kolegi  ili šta kupiti za rođendan, godišnjicu, venčanje, useljenje ili neki jubilej a da bude potpuno originalan i drugačiji od svih. Prva pretpostavka je da je dobar poklon – skup poklon, ali nije tako. Uz malo kreativnosti možete da izađete iz šablona i zaista da iznenadite i obradujete osobu kojoj ste namenili poklon.

Šta mislite – da li pegla može da bude romantičan poklon?! Često zaboravljamo da sami pravimo romantiku, načinom na koji nekom poklanjamo nešto. Zamislite uz romantičnu večeru, sveće, Barry White-a i priču o zajedničkoj budućnosti, na sto da stavite savršeno upakovanu peglu za peglanje veša. Automatski postajete čovek života gotovo većine pripadnica lepšeg pola – šaljete jasan signal da ste spremni na zajedinčki život.

pegla

Romantičan poklon je i retro toster za doručak u dvoje, ali nećete pogrešiti ni da joj poklonite nešto potpuno šik kao što je roze ženski miš. To je uvek dobitna kombinacija.

Ako kupujete poklon za njega, koji je klasičan muškarac, koji ne voli kuhinju, možete pobudi inicijativu kod njega upravo sličnim. Poklonom koji inicira snagu – kvalitetnim oštračem noževa.

ostrac-nozeva

Poptuno je očekivano da noževe oštri on, to je posao za njega, a možda ga  tako inspirišete da napravi i neku salaticu, kako bi proverio koliko je dobro naoštrio noževe. Zato, uz oštrač možete mu pokloniti neki krati vodič za brzu večeru ili knjigu nekih laganijih recepata. Ako, pak, kuhinja ne upali – neka sitnica za automobil je pravi pogodak. Najbolje se opušta uz vožnji u dobru muziku a  FM transmiter će mu omogućiti da pusti svoju omiljenu kompilaciju sa MP3-ja direktno na zvučnike u kolima.

fm-transmiter

U slučaju da idete u posetu mladom bračno paru i njihovoj tek rođenoj bebi, ili možda na njen prvi rođendan, imamo i rešenje za to. Preslatko je i originalno –  mini escajg za ručavanje.

escajg-za-decu

Starijoj deci je uvek bolje pokloniti nešto  atraktivno. Tinejžeri obožavaju muziku. Danas nisi u trendu ako ne slusaš na putu do škole ili na odmoru neki mp3 plejer, a fancy slušalice su neizostavni modni detalj.

slusalice-pioneer

Sve u svemu, kao što vidite, poklon ne mora biti skup, da biste nekoga impresionirali. Malo inspiracije, malo mašte i dolazite do dobitna kombinacija. 

1 KOMENTAR

  1. sta je bre ovo zadnje majke vam mile(za slusalice) kakav bre trend sta ser…,kakav bre modni detalj?!? slusalice se nose da bi se slusala muzika i da bi brze proslo vreme kada ides od skole do kuce a ne za neki ,,modni trend,, -_-

POSTAVI ODGOVOR